Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Андрій Данилевич залишив «Інтер»


    11 сентября 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Ведучий «Подробиць тижня» і «Свободи на "Інтері"» Андрій Данилевич залишив телеканал «Інтер» за згодою сторін. Про це ТК повідомили в прес-службі каналу.

    Андрій Данилевич прийшов на «Інтер» навесні 2007 року вести випуск новин о 17:20. До цього він працював ведучим на «1+1» і К1. З 10 серпня 2008 року Андрій став ведучим підсумкової програми «Подробиці тижня». Восени 2008 року він разом з Юлією Литвиненко почав вести спецвипуски «Свободи на "Інтері"». Після переформатувавання проекту і відмови від політиків-модераторів Андрій Данилевич і Юлія Литвиненко стали постійними ведучими «Свободи». Навесні 2009 року після старту розважального проекту «Місце зустрічі», ведучою якого стала Юлія Литвиненко, Андрій залишився єдиним ведучим «Свободи на "Інтері"».

    Як повідомили в прес-службі «Інтера», більше ніхто з облич каналу не звільнився.

    Також ТК повідомили, що в п'ятницю, 11 вересня, на телеканалі «Інтер» не вийде політичне ток-шоу «Свобода на "Інтері"», новий сезон якого канал уже анонсував. «Свобода на "Інтері"» стартує в інший день з новим ведучим.

    Нагадаємо, 4 вересня «Інтер» залишила генеральний продюсер Ганна Безлюдна, 7 вересня - керівник ТОВ «Національні інформаційні системи» Антон Нікітін. Керівником НІС було призначено Ларису Горську. 10 вересня стало відомо, що за згодою сторін з каналу звільнилися керівник «07 продакшн» Ілларіон Павлюк, керівник «Пірат продакшн» Катерина Шкуратова, головний режисер каналу Ірина Іонова-Пилат і продакшн-директор Наталія Джунь.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.