Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Оголошення фіналістів Національної телевізійної премії "Телетріумф 2008-2009"


    21 августа 2009 | Телевидение / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    У середу, 26 серпня 2009 року, відбудеться прес-конференція, присвячена оголошенню номінантів Національної телевізійної премії „Телетріумф 2008-2009”.

    У прес-конференції візьмуть участь:
    · Тетяна Мокріді - член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення;
    · Катерина Котенко - виконавчий директор Індустріального телевізійного комітету;
    · Олександр Ткаченко - генеральний директор групи «1+1»,
    · Костянтин Невядомський - партнер «Ernst&Young» в Україні

    На прес-конференції будуть оголошені трійки фіналістів у всіх номінаціях телевізійної премії Телетріумф 2008-2009”. Переможців буде оголошено та нагороджено на урочистій церемонії, яка відбудеться 4 вересня 2009 року у приміщенні Жовтневого Палацу. Трансляцію премії буде здійснювати телеканал «1+1» 5 вересня, в суботу.

    Цього року на здобуття телевізійної премії було подано понад 240 робіт у 24 номінаціях від національних та регіональних каналів, студій-виробників фільмів та програм. Підрахунок результатів оцінювання здійснюється незалежною аудиторською компанією «Ernst&Young».

    Початок прес-конференції о 13:00 у приміщенні Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення за адресою: вул. Прорізна, 2, 5 поверх.

    Попередня акредитація обов’язкова. Прохання акредитуватися до 18:00 25 серпня 2009 року за телефонами: 278-75-75, 278-48-89.


    Додаткова інформація

    Національна Телевізійна Премія “Телетріумф” заснована у 2001 році. У різні роки її лауреатами були провідні фахівці телевізійної галузі.

    Цього року участь у голосуванні взяли 93 експерти галузі. Церемонія нагородження транслюватиметься в телевізійному ефірі на телеканалу „ 1+1” 5 вересня 2009 року. Усі деталі можна дізнатися на сайті www.teletriumf.org

    Ernst&Young “Ернст енд Янг” є міжнародним лідером з аудиту, оподаткування і права, супроводу трансакцій і консультування. Спільні цінності та високі стандарти якості об’єднують 135 тисяч наших співробітників в усьому світі. Свою діяльність в Україні компанія розпочала в 1991 році. На сьогодні в офісах “Ернст енд Янг” в Україні працюють понад 500 фахівців. Дізнайтеся більше на сайті www.ey.com/ukraine

    Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення є конституційним, постійно діючим колегіальним органом, метою діяльності якого є нагляд за дотриманням законів України у сфері телерадіомовлення, а також здійснення регуляторних повноважень, передбачених цими законами. Сайт – www.nrada.gov.ua

    Індустріальний Телевізійний Комітет (ІТК) – галузева асоціація, що представляє інтереси телевізійного ринку України. Серед учасників ІТК – провідні загальнонаціональні канали України: Інтер, 1+1, СТБ, Новий, ICTV, М1 та М2, Тоніс, НТН, ТЕТ, ТРК «Україна», К1. Сайт - www.itk.org.ua

    Источник: Пресс-служба ІТК
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.