Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Сфера-ТВ» відкрила рекламу сітку «України» на вересень


    20 августа 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Сейлз-хауз «Сфера-ТВ» відкрив сітку для розміщення реклами на телеканалі «Україна» на вересень. Про це повідомила директор компанії Оксана Гончар.

    За її словами, договір щодо ексклюзивної співпраці чинний, тому сейслз-хаус «продовжує працювати на основі поточного контракту, який уповні перебуває в полі діючого законодавства».

    Нагадаємо, ТРК «Україна» оголосила про розрив стосунків зі «Сферою-ТВ», створила департамент продажів та власний сейлз-хаус «Медіапартнерство». Розміщенням реклами на «Україні» та «Футболі», за повідомленням прес-служби каналів, з 1 вересня здійснюватиме саме ця компанія, і рекламні сітки буде відкрито найближчим часом.

    За словами представників рекламних агенцій, з новими продавцями умови розміщення ще не обговорювалися. «Розміщуватися будемо там, де канал прийматиме замовлення. Але чи вийдемо ми у вересні - питання. "Сфера-ТВ" видала нам умови, а з новим сейлз-хаусом ми їх ще не обговорювали. Були попередні переговори, але найближчим часом фіналізувати їх неможливо, тому що, наскільки мені відомо, В'ячеслава Булавіна (керівника департаменту продажів «України - ТК) зараз немає в Києві», - повідомила директор медіаагентства Mediavest (обслуговує, зокрема, одного з найбільших рекламодавців каналу - Procter&Gamble) Вікторія Чернєгова.

    Источник: Телекритику
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.