Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У КДРТРК забирають приміщення і вимагають грошей


    27 июля 2009 | Телевидение / Радиовещание / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Господарський суд м. Києва 28 липня розглядатиме справу за позовною заявою приватного підприємства «12.12» про виселення Київської державної регіональної телерадіокомпанії з нежилого приміщення за адресою вул. Гоголівська, 1/3 та стягнення з ТРК збитків у розмірі 104 тис. 400 гривень. Як розповів «Телекритиці» виконуючий обов'язки генерального директора КДРТРК Віктор Павлюк, приміщення за вказаною адресою площею майже 300 кв. метрів понад 30 років орендує Державний комітет телебачення і радіомовлення України. Там нині розташована метрологічна служба Держтелерадіо і службові приміщення КДРТРК, до яких планувалося переселити підрозділ ТРК - виробниче об'єднання кіновиробництва.

    «Це приміщення ми орендуємо понад 30 років відповідно до рішення виконавчого комітету Київської міської ради №215 від 19 лютого 1979 року. Протягом останніх трьох років управління з питань комунального майна приватизації та підприємництва Шевченківської райради у м. Києві неодноразово і надто наполегливо ініціювало спроби позбавити нас можливості орендувати це приміщення. Хоча у КДРТРК немає заборгованостей за оренду», - сказав Віктор Павлюк. За його словами, КДРТРК намагалася продовжити оренду на це приміщення, а за останні два роки вклала в ремонт близько 200 тисяч гривень.

    «Внаслідок системного ланцюжка судових оборудок приватне підприємство "12.12" віроломно (через житлово-будівельний кооператив) оформило право власності на це приміщення. Ми змушені відстоювати свої інтереси. Захищатися від рейдерства ми будемо як у судовому порядку, так і використовуючи можливості телебачення. Ми не тільки розкажемо про цю рейдерську схему нашим глядачам, колегам, а й звернемося до Генпрокуратури і Кабінету Міністрів. Це ж повне нахабство. Уявіть: термін оренди спливає 31 липня 2009 року, а ПП уже виставило нам рахунок на суму 104 400 гривен», - обурюється в. о. генерального директора.

    За словами Віктора Павлюка, керівництво КДРТРК неодноразово інформувало про ситуацію з приміщенням керівництво Шевченківської райради у м. Києві й особисто Віктора Пилипишина.

    Як з'ясувалося, приміщення по Гоголівській, 1/3 декілька років тому перейшло у власність ЖБК, який, у свою чергу, передав його ПП «12.12». У відділі інформаційної політики Шевченківської райдержадміністрації м. Києва ТК повідомили, що, згідно з рішенням Господарського суду м. Києва від 15 жовтня 2008 року, право власності на спірні об'єкти за вказаною адресою визнано за приватним підприємством «12.12». Шевченківська райдержадміністрація має намір оскаржити це судове рішення, оскільки хоче повернути приміщення до комунальної власності.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.