Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    30 липня на ТК – чат з Павлом Костіциним (СТБ)


    27 июля 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    30 липня о 13.00 на ТК відбудеться чат з Павлом Костіциним, ведучим «Битви екстрасенсів» (СТБ).

    Павло Костіцин відповість на запитання читачів ТК про особливості п'ятого сезону «Битви екстрасенсів», про те, як потрапити у програму, яке враження на нього справили маленькі діти з екстраординарними здібностями та неприхованою агресією, та не менш неординарні, хоча й більш стримані дорослі.

    Нагадаємо, у п'ятому сезоні «Битви екстрасенсів» в ефірі зустрінуться представники різних шкіл екстрасенсорики: вуду, чорнокнижники, мольфари та хіроманти, щоб довести переваги не особистих сил, а магічних шкіл.

    Свої запитання ви можете ставити вже зараз у коментарях до цього анонсу (вони будуть поставлені у чаті) або присилати на електронну адресу letter.tk@gmail.com.

    Павло Костіцин працював на телебаченні у Євпаторії, потім - Сімферополі. У 23 роки переїхав до Києва, де закінчив Театральний інститут імені Карпенка-Карого. Сам Павло вважає, що його кар'єра почалася тоді, коли він у шкільні роки грав у дитячому театрі «Золотий ключик». «Телебаченням я по-справжньому «захворів» саме там. Після приїзду у наше провінційне містечко знімальної групи програми "До 16-ти и старше" я вже не уявляв себе в іншій ролі як телеведучого. Мрія моя здійснилась дуже швидко, і тепер я удосконалюю свою професію, постійно розширюю коло інтересів: сценарна робота, продюсування, управління проектами», - наголошує він.

    З 1997 до 2001 року працював керівником інформаційного відділу FM-мережі «Наше радіо», згодом - програмним директором компанії.

    З 2001 до 2004 року був художнім керівником, режисером-постановником та ведучим програм «Перехрестя кохання» та «Кохання з першого погляду» на телеканалі «Інтер».

    2005-2007 - ведучий шоу «Ігри патріотів» («Інтер»).

    З жовтня 2007 року - ведучий реаліті-шоу «Битва екстрасенсів» на СТБ.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.