Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Канал Eurosport HD має близько трьох мільйонів абонентів


    27 июля 2009 | Телевидение / На украинском языке | Добавил: Sputnik
    Спортивна мережа Eurosport, що входить до концерну TF1, за станом на 30 червня 2009 поширювала канал Eurosport HD в більш ніж 2,7 млн. домогосподарств.

    Компанія в своєму прес-релізі відзначає, що швидкість розповсюдження і комерційного запуску наочно проілюструвала інноваційний потенціал і гнучкість колективу підготовки та запуску каналу в ефір.

    Міжнародна версія каналу Eurosport тепер доступна в 59 країн на 20 мовах. В даний час 116,8 млн. домогосподарств дістають доступ до звичайної версії каналу, з них 75,2 млн. абонентів каналу, підписані на нього в базовому або розширеному базовому варіанті підписки.

    Введення в експлуатацію HD версії каналу, допоміг об'єднанню Eurosport International зберегти надходження від рекламних доходів, які скоротилися на 26,9% в порівнянні з минулим роком. Із запуском каналу Eurosport HD і збільшенням надходжень грошових коштів від абонентів Центральної і Східної Європи, а також країн Середземноморського басейну, забезпечило в загальному об'ємі надходження в розмірі ? 147,3 млн., що всього лише на 2% менше, ніж за перше півріччя 2008 року.

    Операційний прибуток провайдера за перше півріччя 2009 р. склав ? 21.4 млн., що на ? 3,1 млн. більше, ніж минулого року.

    Источник: TeleSputnik.kiev.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.