Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Герман просить Тимошенко висловитись щодо голодування на Дніпропетровській ОДТРК


    23 июля 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Голова парламентського комітету з питань свободи слова та інформації Ганна Герман просить прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко висловити свою позицію щодо ситуації на Дніпропетровській ОДТРК. Про це вона заявила у відкритому листі до глави уряду.

    «Звертаю Вашу увагу, що з 20 липня журналісти редакції, протестуючи проти тиску на Генерального директора ДОДТРК Шилову В.В. з боку представників обласної влади, оголосили голодування, що ставить під загрозу здоров'я і життя молодих людей. Непорозуміння можливі у будь-якому колективі, але шляхи їх вирішення не повинні виходити за межі закону та людської гідності і моралі», - пише пані Герман.

    За її словами «державні ЗМІ стали надто залежні від своїх засновників, що не може гарантувати вільної роботи редакції і забезпечити реальну свободу слова». Це питання, на думку пані Герман, набуває особливого значення напередодні президентських виборів.

    Нагадаємо, 21 липня журналісти ДОДТРК розпочали безстрокове голодування на знак протесту проти тиску на канал з боку губернатора Віктора Бондаря. Серед вимог голодувальників - зустріч із Президентом України Віктором Ющенком, який, на їх думку, як гарант Конституції має «захистити свободу слова». Учора прес-секретар президента Ірина Ванникова оголосила позицію Віктора Ющенка щодо конфлікту на дніпропетровському державному каналі. Зокрема, президент закликав журналістів припинити голодування, а директора ОДТРК не втягувати журналістів у вирішення господарських питань.

    Сьогодні у коментарях ТК Вікторія Шилова зазначила, що, колектив каналу не припинятиме голодування до зустрічі з представником президента. На її думку, президент не належним чином поінформований про ситуацію на каналі . Вчора було госпіталізовано одного з голодувальників.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.