Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У Нацраді ліцензується супутниковий розважально-інформаційний канал «TVій плюс»


    23 июля 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Херсонське ТОВ «Медіа група позитив» подало до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення заяву про видачу ліцензії на супутникове мовлення. На засіданні 22 липня Нацрада прийняла рішення про ліцензування мовника за основу. «Медіа група позитив» пропонує концепцію розважально-інформаційного каналу «TVій плюс» зі слоганом «Налаштуйся на позитив». В ефірі заплановано інформаційні випуски «Новини+», соціальна програма про долі людей, пізнавальні програми «Сторінки історії», «TVій лікар», розважальні «TVоя страва», Fashion Time, «TVій мікрофон» (телепроект з елементами реаліті-шоу), програма для дітей «Дитяча енциклопедія», кінопоказ.

    Згідно з концепцією, «TVій плюс» планує мовити 19 годин на добу (із 7:00 до 2:00), з яких 8 годин 25 хвилин на добу - програми власного виробництва. 75% програм - українською мовою.

    «Наш інвестор займається туристичним і готельним бізнесом на всьому півдні України. інакше, ніж через супутник, ми на весь південь не зможемо вийти», - пояснив представник компанії, відповідаючи на запитання членів Нацради, навіщо херсонській компанії з регіональною концепцією потрібен вихід на супутник. Ім'я інвестора не розголошується. За словами в. о. голови Нацради Андрія Мирошніченка в засновниках телекомпанії записано дві особи з однаковим прізвищем. «Їхні імена вам ні про що не скажуть», - зазначив він на брифінгу.

    Остаточно питання ліцензування херсонської компанії, можливо, буде вирішене вже на наступному засіданні Нацради, яке орієнтовно відбудеться 26 серпня - після завершення відпустки членів регуляторного органу.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.