Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







НОТ оголошує про революцію в світі телебачення


23 июля 2009 | Телевидение / На украинском языке | Добавил: Sputnik
Вранці, 20 липня, компанія НОТ, вперше в світі, оголосила про початок чергової революції в світі телебачення: декодер перетворюється на ігрову консоль.

У ці дні компанія НОТ починає здійснення цього грандіозного проекту. На першому етапі учасниками проекту стануть 1000 чоловік, що належать до різних вікових категорій. Їм буде надано право першими випробувати весь асортимент як нових, так і найбільш популярних ігор для персональних комп'ютерів і ігрових консолей, з високим рівнем комп'ютерної графіки і зручним ігровим пультом.

Ігри здійснюватимуться за допомогою телевізійного декодера, а це означає, що немає необхідності в покупці ігрової консолі і, відповідно, ігор для цієї консолі.

Опитування, що проводилось компанією НОТ впродовж останнього року показало, що близько 45% населення Ізраїлю грають в дігитальні ігри, причому лідирують підлітки: вони складають 66%, молодь - 34%, дорослі - 38.6%. Разом з тим, загальний показник обхвату населення іграми із застосуванням ігрових консолей складає всього 14.3%.

Ці цифри свідчать про наявність величезного потенціалу геймінга (gaming), яким відтепер можна буде скористатися за допомогою телевізійного декодера.

У введенні цьої революційної новинки брала участь компанія Playcast, що спеціалізується у сфері геймінга.

З погляду технології, впровадження в сферу Gaming зажадало безпрецедентної підготовки, оскільки НОТ - перша в світі компанія, що впроваджує технологію ігрових серверів в кабельну мережу. Технологічна підготовка включала побудову передових комп'ютеризованих графічних мереж в центрах мовлення і розробку можливостей перетворення консольних і комп'ютерних ігор, що позбавляє від необхідності розробки спеціальних ігор для цієї нової технічної бази.

Найбільш складним завданням, яке необхідно було вирішити інженерам НОТ, був пошук шляхів скорочення часу реакції: того часу, який проходить з моменту натиснення на кнопку ігрового пульта і до отримання реакції на екрані в режимі реального часу. Це необхідно було зробити для того, щоб забезпечити можливість грати в найновіші ігри, розроблені для ігрових консолей і РС.

Бізнес-модель в даний час проходить перевірку, але разом з тим можна сказати, що в ціну входитиме щомісячна абонентська плата за широкий пакет ігор і додаткова плата за преміум-ігри . Комерційна презентація геймінг-послуг відбудеться в першому кварталі 2010 року.

Найбільші світові компанії геймінга, а також кабельні компанії Європи і США дуже зацікавилися даним продуктом і найближчими місяцями повинні прибути до Ізраїлю для ознайомлення з ним і з технологічною розробкою, яка дозволяє застосовувати його в мережі кабельного мовлення.

Останніми роками НОТ є лідером інновацій у сфері ізраїльського ТБ: революційне введення послуги НОТ VOD в лютому 2005 року; записуючий декодер MAGIC в листопаді 2005 г.; декодер високої родільної здатності HD і трансляція передач HD у вересні 2006 року; послуга Start Over в листопаді 2007 року. А зараз - геймінг-послуга, що дозволяє перетворити декодер на ігрову консоль.

Герцль Озер, генеральний директор НОТ, сказав на прес-конференції: «НОТ - компанія, що прокладає нові технологічні шляхи в світі ТБ. Я хочу виразити подяку співробітникам різних відділів, чиє творче мислення, атмосфера співпраці і жорстке дотримання тимчасового графіка дозволили успішно виконати поставлене завдання: надати нашим клієнтам можливість скористатися плодами чергової революції в світі ТБ - перетворенням декодера на ігрову консоль».

Источник: ТелеПростір
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.