Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У Польщі запускають шосту DTH-платформу


    22 июля 2009 | Телевидение / Европа / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    У Польщі запускають шосту DTH-платформу - до кінця року на ринок DTH-операторів вийде національна телерадіокомпанія Польщі TVP. Про це пише Media Business Reports. На відміну від операторів, які вже працюють у цьому сегменті, а це Cyfrowy Polsat, Cyfra+, n, Orange і TNK, вона надаватиме послуги на некомерційних засадах. Абонентам пропонуватимуть два пакети - базовий безкоштовний (початкова плата 300 злотих - орієнтовно 69 євро - включає вартість тарілки і декодера) та преміальний платний.


    Вартість запуску платформи - 1 млн євро. Найімовірніше, угоду буде підписано з супутником SES Astra, хоча, як наголосив в інтерв'ю Rzeczpospolita президент TVP Пьотр Фарфал, остаточне рішення ще не прийнято й телерадіокомпанія розглядає пропозицію також і від Eutelsat.

    Як повідомляла ТК, за підсумками 2008 року кількість користувачів супутникового телебачення в Польщі вперше перевищила число абонентів кабельного телебачення. Станом на кінець грудня супутниковим типом прийому користувалися 4,7 млн домогосподарств (це на 40,7% більше, ніж роком раніше), в той час як кабельним - 4,5 млн. Найзначніший приріст користувачів відбувся у двох найбільших платформ супутникового телебачення - Cyfrowy Polsat і Cyfra+. Вони закінчили рік із результатом 2,73 млн та 1,38 млн абонентів відповідно.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.