Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада додала чотири канали «Цифрового телесемейства» до списку адаптованих


    22 июля 2009 | Телевидение / На украинском языке | Добавил: Sputnik
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 22 липня додала чотири канали «Цифрового телесемейства» до переліку каналів, ретрансляція яких не обмежується на території України. До списку «дозволених» потрапили канали «Дом кино», «Время далекое и близкое», «Теленяня», «Телекафе». Визнано, що їхній зміст не порушує законодавства України.

    Як повідомив в.о. голови Нацради Андрій Мирошніченко, до Нацради з приводу цих каналів надійшло звернення від ТОВ «Об'єднання російських телеканалів» - підприємства, яке представляє в Україні інтереси «Первого канала. Всемирной сети» і «Цифрового телесемейства». «Ми тепер маємо стосунки з українським підприємством, яке, подаючи документи й обґрунтування, бере на себе відповідальність, до якого ми можемо звернутися на території України, а не шукати по всьому світу», - уточнив він.

    Питання включення до списку п'ятого каналу з «Цифрового телесемейства» - «Музыки Первого» - на засіданні не розглядалося. «Ми ще повинні перевірити цей канал щодо авторських прав. Музика є музика», - сказав пан Мирошніченко, наголосивши, що це нормальний поступовий робочий процес.

    Нагадаємо, що на засіданні 5 листопада Нацрада тимчасово дозволила провайдерам програмної послуги ретранслювати «Первый канал. Всемирная сеть» і «Цифровое телесемейство». Згодом регулятори уточнили, що ретранслювати можна лише тим, хто мав угоди до 5 листопада. 14 квітня тимчасовий дозвіл було скасовано - до прийняття остаточного рішення про ліцензування цих програм в Україні, а провайдерам було наказано до 1 червня виключити ці канали зі своїх пакетів (за даними асоціації «Укртелемережа», жоден оператор кабельного телебачення не виконав це рішення Нацради).

    Нагадаємо, що 28 травня російське ЗАТ «Первый канал. Всемирная сеть» подало пакет документів до Нацради з метою реєстрації як суб'єкта інформаційної діяльності. Андрій Мирошніченко тоді сказав ТК, що вжиті російською стороною заходи дозволяють говорити, що всі претензії з мовлення «Первого канала» і каналів «Цифрового телесемейства» на території України можуть бути зняті. Однак протягом кількох засідань Нацрада переносила розгляд даного питання. Зрештою, 24 червня регулятори зареєстрували в Україні компанію ОРТ (дочірня структура ЗАТ «Первый канал. Всемирная сеть») як суб'єкт інформаційної діяльності. Тоді гендиректор російської телекомпанії Микола Дубовой зазначив, що тривала робота з внесення до списку адаптованих каналів наближається до кінця.

    Источник: ТелеПростір
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.