Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Ред Медіа» займеться дистрибуцією телеканалу Comedy TV


    22 июля 2009 | Телевидение / На украинском языке | Добавил: Sputnik
    Телевізійний холдинг «Ред Медіа» і компанія Comedy Club Production уклали угоду про дистрибуцію розважального телеканалу Comedy TV.

    З 16 липня 2009 року «Ред Медіа» - офіційний дистриб'ютор Comedy TV для кабельних операторів, охочих включити канал в свої пакети мовлення на території Росії, країн СНД і Балтії.

    Comedy TV - власний медіапроект Comedy Club Production. Унікальний формат, оригінальний контент і значний досвід на ринку розваг забезпечують постійний глядацький і комерційний інтерес до будь-яких проектів компанії. Володіючи високим потенціалом, як і всі проекти продюсерського центру Comedy Club Production, телеканал Comedy TV повинен стати передовим розважальним каналом, ефірна сітка якого буде наповнена найкращими гумористичними сюжетами, телепрограмами і фільмами.

    Програмне наповнення Comedy TV - це тематичні блоки, що складаються з програм виробництва Comedy Club Production:

        * Comedy Star - кращі виступи одного з постійних резидентів Comedy Club.
        * Comedy Класика - рубрика складається з 2-3 номерів, що були показані в програмі «Comedy Club» і вже стали класикою сучасного гумору.
        * Comedy Скетч - рубрика складається з скетчів програм «Наша Russia», «Наша Belorussia», «Прем'єр-парад».
        * Comedy Open - дана рубрика представляє широку смугу comedy-руху і складається з номерів програм «Смех без правил», «Убойная лига», «Comedy Minsk Style».
        * Comedy Life - в рубриці представлені різні напрями comedy-руху в Росії і за її межами (фестивалі Comedy Club).
        * Comedy Live - рубрика складається з матеріалу, що не ввійшов до телевізійної версії програми Comedy Club, або знятого на якому-небудь концерті  і розповідає про життя резидентів «Comedy Club» поза сценою.
        * Comedy News - дана рубрика є пародією на сучасні випуски новин і представлена такими програма, як «Шоу news», «Не наші новини».
        * Comedy Слова - кращі репризи і жарти між основними програмами.

    Нагадаємо, що «Ред Медіа» - один з найбільших російських холдингів по виробництву і дистрибуції тематичних телеканалів для кабельного і супутникового мовлення. Заснований в 2005 році. 12 каналів власного виробництва:«365 дней ТВ», «HD Life», «Авто Плюс», «Боец», «Индия ТВ», «Интересное ТВ», «Комедия ТВ», «Кухня ТВ», «Ля-минор», «МНОГОсерийное ТВ», «ТВ Бульвар», «Русская ночь». Телеканали холдингу «Ред Медіа» транслюються на території Росії, країн СНД і Балтії через мережі більш ніж 600 операторів супутникового і кабельного телемовлення. Генеральний директор телеканалів холдингу «Ред Медіа» - Роман Столярський.

    Comedy Club Production - високопрофесійний багатопрофільний продюсерський центр, що спеціалізується на виробництві телепроектів і кіно, клубній і концертній діяльності та інших напрямах ринку розважальних послуг. Загальноросійський бренд з розвиненою регіональною мережею. Генеральний продюсер компанії - Артур Джанібекян. Компанія заснована в 2007 році командою, що створила популярне шоу Comedy Club.

    Comedy TV - цілодобовий гумористичний розважальний телеканал виробництва компанії Comedy Club Production. Почав мовлення в 2008 році з супутника Eutelsat W4 (платформа НТВ-ПЛЮС). Офіційний дистриб'ютор - холдинг «Ред Медіа».

    Источник: ТелеПростір
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.