Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Стартував новий інтернет-канал Mediabomba.tv


    21 июля 2009 | Телевидение / Интернет / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    На базі соціальної медіамережі Mediabomba.com.ua стартував новий інтернет-телеканал Mediabomba.tv. Про це ТК повідомили в прес-службі інтернет-ресурсу.

    Головним редактором і генеральним продюсером Mediabomba.tv став Дмитро Федоров - екс-керівник проекту «Молодіжна телевізійна служба» Головного управління у справах сім'ї та молоді КМДА.

    Над наповненням онлайн-каналу нині працюють шестеро осіб: головний редактор-генпродюсер, два відеоінженери-оператори і три журналісти. За словами пана Федорова, інвестором Mediabomba.com.ua і Mediabomba.tv виступає донецький бізнесмен, ім'я якого не розголошують. «Він на початку року отримав від нас бізнес-проект і вирішив інвестувати в нього. Тут немає жодного прихованого політичного підґрунтя», - уточнив керівник проекту. Обсяг інвестицій є комерційною таємницею.

    Автори проекту відмовилися від використання поширеної моделі інтернет-телебачення, заснованої лише на відеохостингу (надання користувачам можливості розміщувати своє відео в інтернеті). Mediabomba.tv - повноцінний онлайн-телеканал з власним відеоконтентом: короткими тривалістю до 15 хвилин відеосюжетами розважальної тематики, програмами виробництва київських продакшн-студій (наприклад, «Зачет» продюсерської агенції «101» і «Ночные искушения» з ведучою Беллою Огурцовою), трансляціями різноманітних акцій і подій, відеоблогами публічних людей.

    «Від початку є бажання зробити політичну програму, але не таку, як на ефірному телебаченні. Є ідея такої програми зі Світланою Вольновою. Ми зараз перебуваємо в пілотній сесії. Власне, в цьому перевага інтернет-телебачення: його не треба постійно наповнювати, воно дозволяє відступати від канонів ефірного ТБ і експериментувати», - зазначив пан Федоров.

    Це не перший проект інтернет-телебачення в Україні. «Телекритика» вже писала про інтернет-канали «Репка.tv» та INTV, кримські проекти «Рив'єра» та Rock Live TV, а також про канал «Країна.tv».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.