Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Парламентська ТСК підтвердила факт фальсифікації підпису Плужникова


    14 июля 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Тимчасова слідча комісія Верховної Ради України з питань розслідування обставин смерті народного депутата IV скликання Ігоря Плужникова і заволодіння невідомими особами його власністю - акціями телекомпанії «Інтер» підтвердила встановлений експертизою факт фальсифікації підписів Ігоря Плужникова на документах про відчуження акцій телеканалу «Інтер», пише «Главред». Про це повідомив голова ТСК ВР Андрій Портнов. Він сказав, що сьогодні нарешті відбулося перше засідання комісії, оскільки раніше не було кворуму. За словами голови ТСК, комісія також встановила, що матеріали експертиз у цій справі суперечать один одному, а заяви працівників Генеральної прокуратури не відображають реальних обставин справи. Під час засідання ТСК було підтверджено, що справу про банкрутство одного з найбільших акціонерів «Інтера» - асоціації «Діловий світ» - сфальсифіковано.

    «Комісія в колегіальному складі вирішила запросити і допитати заступників генпрокурора Голомшу, Корнякову, Кузьміна і працівників прокуратури, які в 2005 році розслідували справу про смерть депутата Плужникова», - сказав Портнов. Крім того, за його словами, на засідання комісії буде запрошено адвокатів, які обслуговували Плужникова, а також буде допитано колишнього помічника Ігоря Плужникова Дениса Кравченка, який був керівником наглядової ради телеканалу «Інтер».

    На засідання комісії буде запрошено експертів науково-дослідного інституту судових експертиз, також ТСК звернеться до медичних організацій для вивчення історії хвороби Плужникова.

    За словами народного депутата, ТСК вирішила вимагати від Генпрокуратури звернутися з позовом до суду про обставини фальсифікації справи про банкротство найбільшого акціонера «Інтера» - асоціації «Діловий світ», яка володіла 51% акцій телеканалу. Крім того, зазначив Портнов, ТСК вимагатиме від Генпрокуратури негайного розслідування обставин фальсифікації підписів Плужникова.

    Члени комісії підтримали близько 80 звернень голови ТСК у правоохоронні органи, органи прокуратури, центральні й місцеві органи влади щодо цієї справи, уповноважили Портнова повідомити про матеріали, які є у розпорядженні комісії, засобам масової інформації й інформувати суспільство про нові факти у справі, а також доручила Портнову визначити перелік осіб, яких додатково допитуватимуть, і перелік документів, які потрібно додатково вимагати від органів влади.

    Секретарем ТСК обрано члена фракції НУНС Віктора Шемчука.


    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.