Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Савік Шустер реєструє нову «Савік Шустер студіос» разом із Фуксманом


    14 июля 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Телеведучий Савік Шустер реєструє нову компанію під назвою «Савік Шустер студіос» і сподівається, що телеканал «Україна» укладе з нею угоду на виробництво програми «Шустер live» у наступному телесезоні, повідомляє газета «Сегодня».

    Нагадаємо, компанія «Савік Шустер студіос» була перейменована на «Істіл студіос» та розірвала відносини із паном Шустером. За словами ведучого, причиною розриву став конфлікт між партнерами - інвестором «Савік Шустер студіос» Мохаммадом Захуром та власником компанії «Поверхность ТВ» Віктором Самойленком. «Без мого відома, від імені студії Захур подав до суду на Самойленка, який потім зателефонував мені й запитав, за що, - розповів пан Шустер. - А я навіть не знав. Я прийшов до Захура і сказав, що єдине, що в мене є - це моя репутація. Після цього конфлікту теж без мого відома компанію перейменували, а єдиним її власником виявився Захур. Я ж звільнився».

    В інтерв'ю газеті «Дело» Савік Шустер назвав заяву керівника «Істіл студіос» Дмитра Котеленця про те, що компанія пропонувала ведучому нову форму співпраці, за якої його проекти працюватимуть незалежно у рамках продакшну, брехнею, наголосивши, що ніяких пропозицій від «Істіл студіос» не отримував. «Оточення Захура - дуже дивне, вони багато що робили за спиною», - сказав ведучий. За його словами, ще півтора місяці тому, зрозумівши, що відбувається «щось екстраординарне», він почав готувати «плацдарм для відступу». «Де юре вони провели все чисто, хоча з морально-етичної точки зору це було зроблено брудно», - сказав Савік Шустер, додавши, що не має наміру вимагати від Мохаммада Захура матеріальної компенсації та подавати позов до суду.


    Тим часом газеті «КоммерсантЪ» стало відомо, що партнером Савіка Шустера у новій «Савік Шустер Студіос» може стати компанія «Українська медійна група» Бориса Фуксмана і Олександра Роднянського. Компанія вироблятиме «Шустер live», а також ще два проекти для ТРК «Україна» (тим часом в «Істіл студіос» вважають, що ці проекти вироблятиме саме ця компанія).

    «Я сказав Савіку про нашу готовність до співпраці. І я думаю, що для нас буде великим успіхом, якщо в майбутньому ми зможемо працювати разом», - сказав в інтерв'ю газеті Борис Фуксман. За його словами, можлива спільна участь пана Шустера та УМГ у новій продакшн-студії, при чому контрольний пакет належатиме саме Фуксману і Роднянському.

    Оцінюючи необхідне фінансування для студії, Борис Фуксман сказав: «Я знайомий із тим, що зробила "Істіл". Там хлопці вклали 15 мільйонів доларів, обладнавши студію за останнім словом науки і техніки та використавши технології, які на українському ринку ще не потрібні. Я вважаю, що реально для такої програми потрібні набагато менші капіталовкладення. Вклавшись у 7-8 мільйонів доларів, можна забезпечити таку ж якість продукту». Окупити ці інвестиції Борис Фуксман сподівається за два-три роки. При цьому студія зможе існувати лише за максимальної завантаженості апаратури, обслуговувати кілька проектів та працювати «якщо не 24, то точно 12 годин на добу».


    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.