Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «1+1» пообіцяв рекламодавцям «спеціальні ціни» за розрив ексклюзиву з «Інтер-рекламою»


    10 июля 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Телеканал «1+1» готовий запропонувати спеціальні ціни тим рекламодавцям, які відмовляться від ексклюзивного розміщення на каналах умовного сейлз-хаусу «Інтер-реклама». Про це заявило керівництво «1+1» під час презентації, яку канал провів 9 липня для рекламних агенцій та рекламодавців.

    «Спеціальні ціни» можуть бути на 20-30% нижчими за ціни ексклюзиву з ІР. Для таких угод канал готовий виділити близько 25% своєї рекламної ємності.

    При цьому канал не вимагатиме повної відмови від розміщення на каналах ІР та інших каналах, а на додаток до себе пропонує пакет сейлз-хаусу «Сфера-ТВ», керівництво якого також відвідало презентацію у повному складі.

    Нагадаємо, ІР дає знижки до 30% тим рекламодавцям, які віддають їй весь або майже весь свій телевізійний бюджет.

    Представники рекламних агенцій зазначають, що озвучені цифри є дуже відносними, оскільки кожен рекламодавець має свою власну ціну на ІР. Наразі «1+1» для більшості клієнтів і так коштує дешевше, ніж розміщення в ІР на ексклюзивних умовах, проте у середньому менше, ніж на 20-30%.

    Керівництво каналу також оголосило про наміри довести частку каналу за аудиторією «люди 18-54» до 12% (останнім часом вона коливалася в межах 9%) і представив низку прем'єрних серіалів, фільмів та програм.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.