Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Istil бере у свої руки пошук форматів для «Савік Шустер Студіос»


    8 июля 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Корпорація Мохаммада Захура Istil активно шукає формати для заповнення потужностей продакшн-компанії «Савік Шустер Студіос». Про це повідомляє Media Business Reports із посиланням на інтерв'ю директора проектів Istil Investments Джима Філіпоффа.

    Пан Філіпофф заявив, що корпорація зайнята активним пошуком форматів, які, можливо, продаватимуть українським телеканалам. У найближчих планах компанії - пошук та виробництво 3-4 форматів на наступний рік. Серед компаній, із якими ведуться переговори, було названо Fremantle. «Ми маємо добрий тил і сильного інвестора, тому можемо дозволити собі ризикувати та нести короткочасні збитки», - сказав Філіпофф. Серед інших планів медійної діяльності Istil - можлива купівля інших медіаактивів та активний розвиток DTH-бізнесу, про що зараз ведуться переговори з великими медіакомпаніями України. За непідтвердженою інформацією, Мохаммад Захур інвестував у компанію «Поверхность-ТВ», що займається платним телебаченням, а також начебто вів переговори про інвестиції у 8-й канал Олександра Зінченка, проте ця угода не відбулась.

    Нагадаємо, створена влітку 2008 року компанія «Савік Шустер Студіос» виробляє програму «Шустер live» (щоденне 60-хвилинне шоу та щотижневе п'ятничне ток-шоу) на замовлення ТРК «Україна». Компанія та телеканал мають контракт на три роки, за яким формати, що їх вироблятиме «Савік Шустер Студіос», повинні у першу чергу пропонуватись саме «Україні». Проте поки що жоден із запропонованих проектів - шоу «100 українців», медичне шоу «Лікар року» тощо - не був схвалений топ-менеджментом ТРК «Україна». За інформацією джерел ТК, інвестор наполягає на ефективнішому використанні потужностей «Савік Шустер Студіос», зокрема й для виробництва проектів, у яких не братиме участь пан Шустер.


    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.