Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







НАМ просить РНБОУ все-таки провести засідання щодо цифрового та суспільного мовлення


3 июля 2009 | Телевидение / Радиовещание / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ) звернулась до Президента України Віктора Ющенко, прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко та секретаря Ради національної безпеки і оборони України Раїси Богатирьової із проханням провести якомога скоріше засідання РНБОУ щодо проблем цифрового та суспільного мовлення та надати можливість взяти участь у цьому засіданні представникам загальнонаціональних та регіональних телекомпаній.
Як відомо, таке засідання мало відбутися 26 червня, однак в останній момент його було перенесено із невідомих причин.

Текст звернення наводимо повністю.

Віктору Ющенку

Юлії Тимошенко

Раїсі Богатирьовій



Шановні панове!

Незалежна асоціація телерадіомовників висловлює Вам свою повагу та хоче підтримати проведення спеціального засідання Ради національної безпеки та оборони України, присвяченого проблемам впровадження цифрового телебачення в Україні та створення системи суспільного мовлення.

Ці два питання на сьогодні є найбільш актуальними для галузі електронних ЗМІ, оскільки від ефективності їх вирішення залежить не тільки подальший розвиток індустрії та конкурентоздатність українських телекомпаній, але й інформаційна безпека нашої держави та забезпечення плюралізму думок у суспільстві.

Ми вважаємо великим здобутком, що до підготовки цього засідання, яке було заплановано на кінець червня 2009 року, були залучені представники індустріальних об'єднань та громадськості, а також знані медіа експерти. Безсумнівно, лише за умови залучення всіх зацікавлених сторін можливо виробити найбільш ефективні шляхи вирішення поставлених питань.

З огляду на все зазначене вище просимо провести у найстисліший строк засідання РНБО щодо цифрового та суспільного мовлення. Також просимо надати можливість взяти участь у цьому засіданні представникам загальнонаціональних та регіональних телекомпаній.


З повагою,

Катерина М'ясникова,

виконавчий директор НАМ


Источник: Телекритика
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.