Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    1 липня о 12.00 на ТК – чат із Єгором Бенкендорфом


    30 июня 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    1 липня о 12.00 на «Телекритиці» відбудеться сеанс спілкування у чаті з генеральним директором компанії Inter Media Production (група «Інтер»), головним редактором тижневика «7+7я», телепродюсером Єгором Бенкендорфом.

    Про підсумки телесезону 2008/2009 для групи «Інтер» і всього українського телебачення, про телевізійний та телекінопродакшн, про те, що «Інтер» планує показати глядачам у новому сезоні, які нові провокації замислює відомий вигадник Бенкендорф - запитуйте про це та про все, що цікавить вас.

    Адреса чату - http://chat.telekritika.ua/

    Свої запитання ви можете ставити вже зараз у коментарях до цього анонсу (вони будуть поставлені у чаті) або присилати на електронну адресу letter.tk@gmail.com

    Єгору Бенкендорфу 35 років. Народився у Києві, син кінорежисера, генерального продюсера ТРК «Київ» Андрія Бенкендорфа. З 1997 року працював на телеканалі «Інтер». Розпочинав з посади адміністратора, тепер - виконавчий продюсер, керівник продакшна Inter Media Production, продюсер студії документальних фільмів «07 продакшн», заступник директора студії «Пірат продакшн».

    Був продюсером програм «Объегорки», «На лінії вогню», «Народна платформа», «Ігри патріотів», «Великі українці», «Свобода Савіка Шустера», «Свобода на Інтері» тощо. З 2007 року займається продюсуванням телевізійних фільмів: «Ялинка, кролик, папуга» Андрія Бенкендорфа, «Сім днів до весілля» Сергія Лисенка, «Сповідь Дон Жуана» Андрія Бенкендорфа та інші. У 2008 році балотувався у мери Києва. Тоді ж був призначений головним редактором тижневика «7+7 я», що входить до неформального «Київського медіахолдингу» - об'єднання комунальних та приватних ЗМІ, підконтрольних Леоніду Черновецькому. Лауреат премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності.




    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.