Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Star Media виграла тендер на постачання анімації і графіки для Бі-бі-сі


    30 июня 2009 | Телевидение / Мир / На русском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Студія «Бабич дизайн», що входить до групи компаній Star Media, виграла тендер на пріоритетне постачання телевізійної продукції, зокрема анімації та графіки, для британської телерадіомовної корпорації Бі-бі-сі. Про це ТК повідомили у прес-службі компанії.

    Список пріоритетних постачальників опублікований на сайті Бі-бі-сі. За словами голови ради директорів Star Media Влад Ряшин, тепер компанія фактично рекомендована для співпраці продюсерам Бі-бі-сі. Рішення щодо конкретних проектів, які постачатиме Star Media, ще не прийняте; права на цей контент належатимуть Бі-бі-сі, а показуватимуть його на телеканалах корпорації та в інших країнах, куди продаватимуть права.

    «Скоріш за все, першими нашими замовленнями будуть розробка графіки або анімації для телевізійних продуктів - фільмів і серіалів. Далі ж ми плануємо запропонувати Бі-бі-сі й копродакшн», - каже генеральний директор студії «Бабич дизайн» Валерій Бабич.


    Раніше повідомлялося про те, що «Бабич дизайн» виробляє два 12-серійні фільми в жанрі докудрами - «Велика війна» на замовлення російського «Первого канала» та «Визволителі» (телеканал «Россия»). Обидва фільми плануються до показу на наступний рік, їх присвячено 65-річчю перемоги в Другій світовій війні.


    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.