Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Український Медіа Холдинг розпочав перехід на професійні рішення Adobe


    31 марта 2010 | Софт / Наука и технологии / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Український Медіа Холдинг розпочав перехід на професійні рішення AdobeВидавничий дім «Український Медіа Холдинг» - лідер ринку преси України, розпочав перехід на програмне забезпечення Adobe InDesign та InCopy, завдяки чому було суттєво підвищено ефективність та досягнуто оптимізації роботи кількох видавництв, що входять до складу ВД «УМХ».

    Професійні комп’ютерні програми Adobe відкрили нові можливості для більш продуктивної спільної роботи дизайнерських та редакторських груп, а інноваційні технології дозволили досягти точної візуалізації макетів без введення зайвих складних процедур.

    Віктор Гоч, Технічний директор ЗАТ «Український медіа холдинг» розповідає про перші результати впровадження: «Чи не найголовнішим аргументом для переходу на InDesign та InCopy стала можливість економії часу, що зазвичай витрачається на неодноразове перепогодження макетів, а отже, і економія людських ресурсів та виробничих витрат. Відтепер, із запровадженням ефективних робочих процесів, редактори та дизайнери можуть приділяти більше уваги підвищенню якості готових проектів, і менше – технічним аспектам видавничого процесу.»

    Принциповою перевагою даних програм – є можливість авторів та редакторів працювати одночасно з дизайнерами над матеріалами в одних і тих самих макетах. І оскільки в обох продуктах використовується та сама технологія для підготовки тексту й відображення графіки, редактори і дизайнери взмозі контролювати, який вигляд матиме готовий матеріал протягом усього робочого процесу.

    Так, за допомогою InDesign дизайнер створює віжуал, а редактор чи автор, використовуючи InCopy, розпочинає працювати над текстом. Спеціальна опція дозволяє миттєво оновити дані та відображати поточний макет публікації без втрати будь-яких змін, зроблених тим чи іншим учасником.

    «Одним із пріоритетних напрямків діяльності Adobe є розробка креативних програмних продуктів за допомогою яких творчі професіонали можуть швидше та простіше вирішувати свої повсякденні завдання, а компанії – підвищувати конкурентоспроможність та заощаджувати кошти. Ми раді, що один із найбільших медійних холдингів України підписав дворічний контракт з Adobe та розпочав поступовий перехід на наші технології, користуючись при цьому спеціальними ціновими преференціями», - наголосив Даніїл Ключніков, директор Adobe Systems в Україні.


    Для довідки:

    Український Медіа Холдинг - найдинамічніша на пострадянському просторі мультимедійна компанія. Сфера діяльності UMH - преса, радіо, Internet, телебачення, рітейл, поліграфія, direct-marketing та TV-production. Видавничий Дім “Український Медіа Холдинг” - лідер українського ринку преси. Доля Холдингу на ринку читання складає 27% (MMI Украина 2009/4 + 2009/3). Щотижневий обсяг усіх видань УМХ – 5 мільйонів 624 тисячі. Докладніше про компанію можна дізнатись на сайті: http://www.umh.ua

    Компанія Adobe – один із світових лідерів у розробці революційних продуктів для будь-якого виду даних, включаючи текстову інформацію, графічні зображення, відео та web-контент. За 25 років існування Adobe у світі, компанія представила програмні рішення, без яких неможливо уявити сучасний світ – це програми PDF, продукти для людей творчих професій, профільні рішення для безпечного документообігу та багато інших. Більш детально про компанію можна ознайомитись за адресою: www.adobe.ua/

    Источник: Adobe Systems в Україні
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.