Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У Копенгагені стартує «Євробачення-2014»


    4 мая 2014 | Музыка и шоу-бизнес / На украинском языке / Европа | Добавил: Olga Kravtsova
    4 травня о 18:50 за київським часом у Копенгагені розпочнеться урочиста церемонія відкриття «Євробачення-2014». Про це повідомляється на сайті конкурсу.



    Перший півфінал, як писала «Телекритика», відбудеться 6 травня. На сцені B&W Hallerna виступлять представники з 16 країн Європи, серед яких представниця України Марія Яремчук із піснею Tick-Tock.



    Україна виступатиме у першому півфіналі дев`ятою.



    Як і перший, півфінал 8 травня та фінальне змагання 10 травня транслюватимуться в прямому ефірі о 22.00 на Першому національному.



    Цього року у конкурсі візьме участь 37 країн. Як повідомляла «Телекритика», раніше 12 європейських мовників заявили про відмову участі в «Євробаченні-2014». Більшісь із них прийняли таке рішення з фінансових причин. Це Хорватія, Чехія, Словаччина, Сербія, Люксембург, Андорра, Болгарія, Туреччина, Боснія і Герцоговина, Кіпр, Монакота Марокко.



    Польща (TVP) та Португалія (RTP) повернулися до конкурсу цього року. Участь Словенії довго лишалася під питанням, однак зрештою відповідь представників стала позитивною.



    «Євробачення» - щорічний міжнародний телевізійний пісенний конкурс, який проводиться під егідою Європейської мовної спілки (ЄМС) (European Broadcasting Union) з 1956 року та в якому беруть участь представники країн-членів ЄМС.



    Завдяки перемозі Еммілі де Форест з піснею Only Teardrops у Мальме, ПКЄ-2014 проходить у Данії.



    Україна бере участь у конкурсі з 2003 року.Завдяки перемозі Руслани з піснею Wild Dances у 2004 році в Туреччині, ПКЄ-2005 відбувся в Києві у Палаці спорту. З 2008 року ПКЄ складається з 2-х півфіналів та 1 фіналу, які транслюються у прямому ефірі. До фіналу автоматично потрапляють країни «Великої П'ятірки» (Франція, Велика Британія, Німеччина, Іспанія та Італія) та країна-переможниця минулого року. На ПКЄ-2013 у Швеціі (Мальме) Україну представляла Злата Оґнєвіч з піснею Gravity, яка посіла третє місце у фіналі.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.