Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Ток-шоу «Один за всіх» на СТБ стартує 4 грудня


    22 ноября 2012 | Новости / Музыка и шоу-бизнес | Добавил: Елена Ленова
    Виходитиме в слоті реаліті «Вагітна у 16»

    Ток-шоу власного виробництва телеканалу СТБ «Один за всіх» із ведучим Дмитром Карпачовим стартує у вівторок, 4 грудня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

    Ток-шоу виходитиме щовівторка о 22:25. Зараз у цьому слоті виходить реаліті-шоу «Вагітна у 16», пост-ток-шоу до якого веде Дмитро Карпачов.

    У кожній програмі підніматимуться дві теми, котрі схвилювали громадськість і котрі варті детального висвітлення. Відверті історії героїв у студії коментуватимуть експерти та глядачі, а ведучий-психолог ставитиме себе на місце кожного учасника дискусії, підказуючи правильне рішення.

    «Аналізуючи резонансні історії, ми на чужих помилках хочемо навчити глядачів більш усвідомлено ставитись до життя, - розповідає ведучий проекту, психолог Дмитро Карпачов. - Мені необхідно бути суворим ведучим, аби довести: не можна бути байдужим до проблем, необхідно нести відповідальність за власне життя і не боятись його змінювати».

    Героями першої програми стане родина Оклей. Світлана Оклей, яка отримала від президента звання «мати-героїня», вбила двох зі своїх 11 дітей, а щоб ніхто не помітив пропажі, вкрала дівчинку із сусіднього села. Діти Світлани Оклей у програмі «Один за всіх» готові говорити про те, як їм насправді жилося у «зразковій» родині. Одна із доньок, котра допомагала матері позбавлятися тіл молодших сестер, намагається пояснити, чому не зупинила матір і чому промовчала про її звірські злочини.

    СТБ спершу анонсував запуск свого соціального ток-шоу «Один за всіх» 13 липня. Тоді ведучим планувався Ігор Кондратюк. Згодом прем'єру перенесли на невизначений час. У вересні стало відомо, що замість Ігоря Кондратюка ведучим ток-шоу стане Дмитро Карпачов, який є обличчям таких програм СТБ, як «Кохана, ми вбиваємо дітей», «Детектор брехні», «Все буде добре».



    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.