Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Ірина Блохіна стане співведучою Денисова у «Великому футболі»


    29 мая 2012 | Новости / Музыка и шоу-бизнес | Добавил: Елена Ленова
    Постійними гостями будуть ведучі «НТВ-Плюс» - Василь Уткін та Юрій Розанов

    Співачка й актриса, дочка тренера збірної України з футболу Олега Блохіна Ірина Блохіна стане співведучою Олександра Денисова у ток-шок каналу «Україна» «Великий футбол». Про це повідомили на прес-конференції 29 травня, присвяченій запуску проекту.

    Ток-шоу стартує 8 червня і виходитиме у всі дні, коли проводитимуться матчі. Програма розпочинатиметься о 21.00 з обговорення матчу, який пройшов о 19.00 та продовжиться по закінченню наступного матчу, приблизно о 23.45. Ток-шоу передбачає 19 епізодів.

    У гостях ток-шоу будуть присутні постійні експерти, серед них український футболіст, член збірної України в 2002-2009 роках Євгеній Левченко, спортивний телекоментатор футбольних і хокейних матчів, голова редакційної ради «НТВ-Плюс» Юрій Розанов, спортивний журналіст, радіоведучий і телекоментатор, редактор спортивних телеканалів «НТВ-Плюс» Василь Уткін, ведучий програми «Один на один з Гамулою» на каналі «Футбол», тренер ФК «Ростов» Ігор Гамула.

    Також, гостями шоу стануть відомі футболісти, наприклад, Марсель Десаї, Томас Кеслер, Невіо Скала, Крістіан Карамбьо.

    На кожному з матчів для проекту працюватиме коментатор безпосередньо зі стадіону. Знімальні групи будуть працювати у всіх містах, які приймають Євро, як в Польщі, так і в Україні. «Тут, у студії, ми будемо приймати всі гарячі репортажі та матеріали», - розповів Олександр Денисов.

    Основний акцент у «Великому футболі» робитимуть на ексклюзивні відеоматеріали, які журналісти зможуть робити завдяки спеціально наданим сервісам УЄФА: це ексклюзивна платформа на стадіоні, з якої зможуть включатися тільки журналісти «України», доступ до віп-зон тощо.

    Для виробництва програми «Великий футбол» задіяно багато людських ресурсів: на проекті, окрім співробітників «України», працюватимуть як журналісти каналу «Футбол», так і нові журналісти й редактори на фрілансі, розповів Олександр Денисов.

    Ведучий обіцяє, що аналіз футбольних матчів здійснюватиметься інноваційно за допомогою нових технологій. Спеціально для програми канал придбав велику сенсорну плазму з відповідним програмним забезпеченням, яка даватиме змогу розбирати кожен епізод поєдинку: «Систему таку придбали в Голландії. Ми вивчали на ринку технології. Що є для такої великої студії, щоб обговорювати футбол, щоб це все було мобільно, щоб редактор і ведучий могли швидко підготувати потрібен шматок матчу. Система побудована таким чином, щоб найпростіші моменти - наприклад, показати офсайдну лінію пальцем, чи зупинити на якійсь хвилині - можна було робити в студії в режимі реального часу. Якщо нам треба графічно прокрутити картинку, це все робиться вже по ходу матчу, однак достатньо оперативно».

    Шоу вестимуть з нової спеціально побудованої студії. Крім того на кожен новий ефір для ведучої Ірини Блохіної створюватимуть ексклюзивний костюм у кольоровій гамі студії. Дизайнером вбрання стане ведучий «України» Ільяс Сахтара.

    Кожен ефір завершуватиметься виступом у студії українських і зарубіжних музичних гуртів.

    Поки що не вирішено, чи виходитиме шоу після Євро-2012.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.