Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Гайтана вважає головним конкурентом на «Євробаченні» «Бурановских бабушек» з Росії


    11 мая 2012 | Новости / Музыка и шоу-бизнес | Добавил: Елена Ленова
    Для iPhone, iPad і Android-пристроїв розроблено мультимедійний мобільний додаток Gaitana

    Заступник генерального директора НТКУ з міжнародних та музичних проектів Валід Арфуш сподівається на перемогу Гайтани на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2012» і на те, що вона зможе завадити бойкоту України міжнародною спільнотою. Про це він сказав сьогодні, 11 травня, під час прес-конференції.

    Сама представниця України Гайтана своїм головним конкурентом на конкурсі вважає гурт «Бурановські бабусі» («Бурановские бабушки») з Удмуртії, який представляє Росію. Також вона повідомила, що 70% учасників цьогорічного «Євробачення» їй подобаються.

    Нагадаємо, цього року Гайтана представлятиме Україну з піснею Be My Guest, автором якої є сама співачка спільно з KIWI Project. За словами продюсера Гайтани Едуарда Кліма, останні п'ять років співачка не брала участі у відборах на «Євробачення» саме тому, що не мала вдалої пісні для конкурсу. Однак у Be My Guest він разом з Гайтаною впевнені. До того ж, за їхніми словами, вона тематично співзвучна з тим, що Україна цього року приймає Євро-2012.

    Продюсер каже, що над підготовкою до «Євробачення» працювала повністю українська команда. Деталі образу та постановки номеру української співачки поки що не розкривають. Однак пан Клім зазначив, що на сцені будуть світлодіодні екрани, а сам номер буде «а-ля 3D». Гайтана на сцені буде не одна, а разом з віртуальними танцюристами. Відеоряд номеру розробляла компанія Кадима Тарасова Production House ChupaCabra. «Два місяці хлопці малювали дуже цікаві речі», - сказав пан Клім.

    Образ співачки створювали дизайнер Лілія Литковська, перукар Антон Коноваленко та візажист Світлана Римакова. За словами Гайтани, на сцені вона прагне бути максимально природною.

    До виступу співачки на «Євробаченні» компанія Mobvin спільно з холдингом Едуарда Кліма Lavina Music розробили мультимедійний мобільний додаток Gaitana для платформ iOS (пристрої iPhone і iPad) та Android. Програма функціонує п'ятьма мовами: українською російською, англійською, іспанською та французькою.

    Як уже повідомляла «Телекритика», «Євробачення-2012» проходитиме в Баку (Азербайджан) 22, 24 і 26 травня. Представниця України Гайтана виступатиме в другому півфіналі 24 травня під номером 7.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.