Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    1+1» і ТЕТ підтримають київський концерт Red Hot Chili Peppers


    21 марта 2012 | Новости / Музыка и шоу-бизнес | Добавил: Елена Ленова
    Телеканали «1+1» і ТЕТ стали партнерами фестивалю Tuborg GreenFest, який пройде 25 липня на стадіоні «Олімпійський» у Києві. Хедлайнерами вечора стане легендарний рок-гурт Red Hot Chili Peppers, який вперше у рамках свого концерт-туру прибуде до України, повідомляє прес-служба «1+1».

    Рокери їдуть у Київ зі своїм новим альбомом I'm with You. Це буде перший масштабний концерт на реконструйованому НСК «Олімпійському».

    Днями стало відомо, що другим гуртом, який виступатиме на фестивалі, стануть лондонські рок-н-рольники The Vaccines, які з'явилися на сцені Великої Британії два роки тому.

    Третього учасника Tuborg GreenFest організатори ексклюзивно оголосять на наступному тижні в ефірі «Сніданку з 1+1», під час якого також розіграють квитки на сам концерт. Крім того, розіграш квитків буде проходити на сторінці ТЕТ у соціальній мережі Facebook (www.facebook.com/tet.tv).

    «Захід обіцяє вразити глядачів, - йдеться в повідомленні прес-служби, - спеціально з Німеччини в Київ везтимуть 48 тон обладнання. Висота сцени сягатиме двох метрів і буде встановлюватися на спеціальній водній подушці, загальним об'ємом у 12 тис літрів води. Монтаж майданчика займе три доби та до нього буде залучено 200 робітників».

    Станом на зараз 90% квитків у першу фан-зону вже розпродано, заявляють організатори. Загалом Київ випереджає Москву та Санкт-Петербург за кількість проданих квитків на подію.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.