Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Прем’єра кліпу Олега Собчука & Марти Шпак - Історія (сольний проект MUZA) на ex.ua!! Заходь і дивись вже зараз!


    24 февраля 2011 | Музыка и шоу-бизнес / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Прем’єра кліпу Олега Собчука & Марти Шпак - Історія (сольний проект MUZA) на ex.ua!! Заходь і дивись вже зараз!Під час роботи над альбомами гурту С.К.А.Й. Олег Собчук паралельно створював пісні, які не вписувалися в концепцію роботи колективу. Тому було вирішено створити концертну програму, де б реалізувалися найбожевільніші музичні фантазії.

    Минулої осені відбулися зйомки кліпу на пісню "Історія". Режисером кліпу дуету Олега Собчука та фольк-співачки Марти Шпак став Володимир Лерт, котрий для зйомок кліпу «Осіння історія» Лерт фактично загнав Марту Шпак та Олега Собчука на край світу - на загадковий мис Тарханкут, крайню західну точку Криму, надзвичайно красивий і аскетичне місце, без звичного, сучасного комфорту. Зйомки проходили з раннього ранку до пізнього вечора в екстремальних умовах - сильні вітри та палюче сонце на Тарханкуті дозволили домогтися дуже виразних кадрів, але добряче вимотали всю знімальну групу.

    "Куточок світу, який ми спробували відтворити в кліпі Марти та Олега, дуже схожий на картини Сальвадора Далі, - говорить режисер Володимирр Лерт, - герої зустрічаються в місці, загубленому між сном і реальністю. Тут вони проживають ціле життя довжиною в одну пісню в оточенні дивних загадкових предметів і дивовижної природи. Щоб підкреслити драматизм того, що відбувається, зробити відео більш виразним і ефектним ми зробили цей кліп чорно-білим."

    Інтернет-прем'єру кліпу вирішено було зробити в найбільшій файлообмінній мережі СНД - EX.UA. Очікується, що за перші дні переглянути кліп матимуть змогу більше 2млн людей по всій території України і не тільки!

    Олег Собчук та Марта Шпак бажають всім приємного перегляду їхньої "Історії"!

    Прем’єра кліпу Олега Собчука & Марти Шпак - Історія (сольний проект MUZA) на ex.ua!! Заходь і дивись вже зараз!



    Гурт С.К.А.Й. можна справедливо назвати одним з найпопулярніших рокових гуртів в українському шоу-бізнесі.

    Гурт був заснований у 2001 році. З того часу хлопці встигли написати багато пісень, активно погастролювати Україною, взяти участь у таких фестивалях як „Червона Рута”, "Перлини сезону", "Таврійські ігри"… В цілому музиканти визначають свій стиль як поп-рок. Пісні С.К.А.Й. – це окремі оповідання про стосунки людей, про почуття та про все те, що оточує хлопців у житті.


    Источник: Прес-служба гурту «С.К.А.Й»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.