Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Минулої суботи «Гуманісти» відзначили ювілей – Олег Скрипка перетворився на привид, а Лесь Подерв’янський танцював «Яблучко»


    2 февраля 2011 | Музыка и шоу-бизнес / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Минулої суботи «Гуманісти» відзначили ювілей – Олег Скрипка перетворився на привид, а Лесь Подерв’янський танцював «Яблучко»2 лютого 2011 Такого аншлагу столичний «Кристал Хол» ще не бачив – черга із бажаючих долучитись до святкування ювілею «Гуманістів» розтяглась того вечора мало не до готелю «Салют». О пів на дев’яту в залі вже яблуку було ніде впасти.

    У вестибюлі адміністраторка клубу марно намагалась «відбити» зайвого столика у продавців компакт-дисків – вільних місць катастрофічно не вистачало, а публіка все прибувала і прибувала. Десять років минуло відтоді, як у грудні 2000-го року на сцені Київського Будинку Актора відбулась перша культурологічна акція творчого конгломерату «Гуманісти». Минулої суботи Олег Скрипка і Лесь Подерв’янський знову зустрілись, аби підвести підсумки десятиріччя та презентувати свій перший спільний компакт-диск.

    Рівно о дев’ятій спалахнули софіти і на сцені з’явились «герої нашого часу» – Лесь у тільнику, чоботях та галіфе і Олег у червоній рокерській сорочці поверх того ж таки тільника. Митці неквапно розташувались між патриціанським троном та кулеметом «Максим» і почали свій двогодинний античний діалог в манері Платона та Аристотеля. Добре знайомі «Казка про ріпку», «Діана», «Кацапи», «Блєск і ніщета підарасів» перемежалися нетлінними хітами Олега Скрипки, який наприкінці згадав своє театральне минуле, блискуче зігравши роль привида – того самого, що був батьком Гамлета, та, як відомо, зовсім не цурався ненормативної лексики.

    «Мама у дитинстві вчила мене, що лаятись матом недобре, та Лесь усе ж таки збив мене з пантелику, – чесно попередив Олег перед концертом. – Тепер я йому помщуся – сьогодні він буде співати разом зі мною!». Отак вперше у житті Подерв’янському довелось заспівати на публіці, гармонійно доповнивши своїм імпульсивним басом ліричний баритон Скрипки.

    Завершилась гуманістична вакханалія, як і належить, танцями – спочатку Лесь, подерши на собі тільника, відчайдушно забацав «Яблучко», затим друзі на два голоси затягли «У клубі будуть любі танці!», а пізньої ночі, коли шляхетна публіка поступилась місцем «золотій» молоді, Олег Скрипка, вже в ролі ді-джея, відіграв свій фірмовий танцювальний сет у стилі «етно-диско».

    Минулої суботи «Гуманісти» відзначили ювілей – Олег Скрипка перетворився на привид, а Лесь Подерв’янський танцював «Яблучко»


    Фото: РетроАтельє


    КРАЇНА МРІЙ: міжнародний фестиваль & музичне видавництво.

    Источник: Новинарня Країни Мрій
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.