Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Аварія встигла відпрезентуватись раніше гурту С.К.А.Й!


    10 декабря 2010 | Музыка и шоу-бизнес / На русском языке / Украина / Афиша | Добавил: Сергей Никандров
    Аварія  встигла відпрезентуватись  раніше гурту С.К.А.Й!10.12.2010 Напередодні концерту-презентації рок-колективу в Києво-Могилянській Академії, сталася ця прикра випадковість. Учасник гурту С.К.А.Й – бас-гітарист Юрій, потрапив до аварії, травмувавши свою наймузичнішу частину тіла – руку.

    Форс-мажорні обставини змусили учасників колективу потурбуватися не лише про свого колегу та друга, а і про людей, котрі мають з розумінням поставитися до складеної ситуації. Так як відбутися Юрі вдалося переляком та травмуванням руки, відправили його на лікування, а концерт-презентацію перенесли на ВИЗНАЧЕНИЙ термін. А саме:

    Аварія  встигла відпрезентуватись  раніше гурту С.К.А.Й!

    Аварія  встигла відпрезентуватись  раніше гурту С.К.А.Й!

    Аварія  встигла відпрезентуватись  раніше гурту С.К.А.Й!


    Sullivan Room, 18 грудня, 20:00

    Адреса: вул. Прорзiна, 8.

    УВАГА:
    квитки, куплені раніше, залишаються дійсними!

    Кожному, хто купує квиток-диск в подарунок.

    Хотілось би зазначити, що незадовго до цього випадку, Юрій вже потрапляв до автомобільної аварії. Вдруге бас-гітарист їхав з другом, котрий підвозив його, дороги, що виявилися слизькими і стали причинами ДТП, перетворившись в веселі гірки, і закінчились не зовсім happy end'ом – вивихом кисті лівої руки.

    Дивно, що вже вдруге за місяць бас-гітарист потрапляє до екстремальних умов, надягши щасливу сорочку. Чи то випадкова закономірність, чи магнітні бурі, але Юрій Рудницький для гурту С.К.А.Й – це як Кіт Річардс для Rolling Stones: приблизно в 2006 році чимось подібним перехворів і Кіт Річардс - гітарист всесвітньовідомого гурту Rolling Stones, котрий відпочиваючи з дружиною на острові Фіджі, впав з пальми і пошкодив голову за невідомих тому обставин.


    Гурт С.К.А.Й. можна справедливо назвати одним з найпопулярніших рокових гуртів в українському шоу-бізнесі.

    Гурт був заснований у 2001 році. З того часу хлопці встигли написати багато пісень, активно погастролювати Україною, взяти участь у таких фестивалях як „Червона Рута”, "Перлини сезону", "Таврійські ігри"… В цілому музиканти визначають свій стиль як поп-рок. Пісні С.К.А.Й. – це окремі оповідання про стосунки людей, про почуття та про все те, що оточує хлопців у житті.


    Источник: Прес-служба гурту «С.К.А.Й»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.