Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Українська історія на «Євробаченні»


    18 апреля 2010 | Музыка и шоу-бизнес / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Українська історія на «Євробаченні»Щосуботи з 10 квітня о 18.30 Перший Національний транслюватиме ретроспективу участі українських виконавців на найбільшому пісенному шоу Європи

    53 роки конкурс «Євробачення» є найулюбленішим телешоу Європи! З понад 1100 пісень, що вперше прозвучали на цьому пісенному конкурсі, деякі вже стали класикою, а деякі назавжди осіли в пам’яті глядачів. Варто лишень згадати, що пісня Waterloo шведського гурту Abba на конкурсі у 1974 році дала поштовх колективу до світової популярності. Теж саме трапилося згодом і з невідомою канадською співачкою Селін Діон.

    Італієць Тото Кутуньйо, ізраїльтянка Дана Інтернешнл, українка Руслана, норвежець білоруського походження Олександр Рибак… Українцям добре відомі імена переможців найбільшого пісенного європейського телешоу, яке щорічно проводиться (починаючи з 1956 р.) і має статус найдовшої телевізійної програми світу.

    Українська історія на «Євробаченні»


    Але цього року в Україні виник справжній ажіотаж навколо відбору вітчизняного виконавця на «Євробачення-2010». Відтак, користуючись моментом, керівництво Національної телекомпанії вирішило нагадати глядачам Першого каналу, як наші учасники представляли Україну в різні роки (починаючи з 2003-го) на найбільшому пісенному шоу Європи. Згадаємо Олександра Пономарьова, Вєрку Сердючку, Ані Лорак, Тіну Кароль, Світлану Лободу…

    «Те, що «Євробачення» викликає велику цікавість в української телеаудиторії – не піддається сумніву, - говорить генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф. - Всі події, що стосуються відбору представника (пісні для нього і, власне, самого виступу на конкурсі) супроводжуються гучним суспільним резонансом. Цей рік став ще одним підтвердженням цього факту. Очевидно, що українцям не байдуже хто і як представлятиме їхню батьківщину на популярному пісенному конкурсі Європи. Отож усі телевізійні версії шоу «Євробачення» починаючи з 2003 року, нагадають глядачам про витоки української історії на «Євробаченні» та перипетії боротьби українських учасників конкурсу в різні роки його існування».

    З 10 квітня і щосуботи о 18 годині 30 хвилин не пропустіть справжнє шоу «Євробачення» на Першому Національному.

    Источник: Прес-служба Першого Національного
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.