Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Alyosha здивує «Євробачення-2010» «солодкою» піснею


    3 апреля 2010 | Музыка и шоу-бизнес / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Alyosha здивує «Євробачення-2010» «солодкою» піснею25 березня Alyosha презентувала свою нову пісню Sweet People, з якою вона виступатиме на «Євробаченні-2010».

    Sweet People – це пісня-звернення до людей із закликом оберігати нашу планету. Серед «традиційних» естрадних пісень про кохання (з якими з року в рік вирушає на «Євробачення» більшість виконавців) її вирізнятиме більш емоційне та змістове наповнення.

    «Той факт, що ця пісня створювалася в рекордно стислі терміни, зовсім не вплинув на її якість. Вона кардинально вирізняється за стилем від композицій інших країн-учасниць «Євробачення-2010», - розповіла Alyosha. «Ця пісня присвячена великій світовій проблемі… Але цю таємницю ми відкриємо дещо пізніше. Повірте, – це дуже щира річ, якою я хотіла би зачепити людей».

    Alyosha здивує «Євробачення-2010» «солодкою» піснею


    На вибір журі було надано три композиції. Для забезпечення фаховості та прозорості відбору також було залучено професійних фахівців – Павла Шилька (шоумен та ведучий «Ді-джей Паша») та Олександра Ксенофонтова (автор пісень та продюсер співачки Руслани).

    «Члени журі обрали одну з трьох пісень, які написала Alyosha. Вони були одностайними у своєму виборі, адже Sweet People найбільш схожа за змістом і стилем на пісню To be free, якій менше тижня тому віддали перевагу українські телеглядачі під час відбору учасника на «Євробачення-2010», - зазначив заступник гендиректора НТКУ Валід Арфуш.

    Звісно, ми воліли би взагалі уникнути процесу із заміною пісні, - продовжує Арфуш. - Але наше прагнення зробити прозорий національний відбір на конкурс якраз і призвело до перемоги співачки Alyosha. І оскільки ми вже вирішили бути відкритими, то, відповідно, звернулися до Європейської мовної спілки (EBU) з наступним поясненням: один з друзів Олени (Alyosha) виклав в Інтернеті пісню To be free. Безумовно, це суперечить вимогам конкурсу… Ми це визнали, оскільки було обмаль часу відстежити наявну ситуацію. Відтак, оргкомітет EBU пішов нам на зустріч і погодився на заміну композиції. Єдина прикрість – на нас було накладено незначний штраф із гнучкою системою виплати. Повірте, EBU могли застосувати значно жорсткіші санкції до Національної телекомпанії України».

    Alyosha здивує «Євробачення-2010» «солодкою» піснею


    Але існує ще одна проблема. За словами заступника гендиректора НТКУ Валіда Арфуша, наразі команда української учасниці цьогорічного «Євробачення» шукає спонсорів та меценатів, які б допомогли їй належним чином промотувати себе, як виконавицю. «Alyosha не очікувала на перемогу… І, відповідно, виявилася неготовою фінансово. Тож ми усіляко прагнемо їй допомогти. І якщо знайдемо достатню кількість грошей, то обов’язково організуємо промо-тур співачки в ті країни, де люблять і знають Україну».

    Між іншим, головною «фішкою» виступу української учасниці на «Євробаченні-2010» стане відсутність бек-вокалу та супроводжуючого балету. Так вирішила команда співачки… Щоб увага глядачів відомого європейського телешоу насамперед була прикута до змісту пісні і манери виконання Альоші.

    Alyosha здивує «Євробачення-2010» «солодкою» піснею


    І ще одна новина для глядачів Першого Національного. У травні на каналі з’явиться спецпроект, який покаже пісні всіх учасників цьогорічного пісенного конкурсу «Євробачення» і розкаже про них. Крім того, відомі публічні люди та шоубізнесові експерти обговорюватимуть у цій програмі підготовку до конкурсу, його тенденції та перебіг. Тож стежте за анонсами!

    Для того, щоб переглянути уривок пісні Sweet People у виконанні Alyosha, натисніть сюди.

    Управління зв`язків з громадськістю та ЗМІ

    Источник: Прес-служба Першого Національного
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.