Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Анна Безулик: «Немає сенсу просто ганятися за політичною актуалкою»


    23 марта 2010 | Музыка и шоу-бизнес / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Ведуча «Я так думаю з Анною Безулик» прагне не просто зберегти свій проект в ефірі, але й розвивати його

    18 березня Анна Безулик попрощалася в ефірі із глядачами свого шоу, пообіцявши повідомити додатково, коли, де і як відбудеться наступна зустріч. Як повідомляла ТК, сплив термін дії контракту між продакшом «Українська медійна група», яка виробляє «Я так думаю з Анною Безулик», та 5-м каналом, який транслював проект в ефірі.



    За неофіційною інформацією, причиною, яка завадила партнерам поки подовжити контракт, є сума та розподіл витрат на трансляцію і виробництво програми. Тим не менш у своєму коментарі ТК Борис Фуксман, акціонер УМГ, оптимістично оцінив перспективи пролонгації угоди з 5-м, зазначивши при цьому, що шоу Безулик цікавляться й інші канали.



    Нині ТК поставила кілька запитань до самої ведучої.



    - Анна, чи погодився «5 канал» продовжити співпрацю з вашою програмою?

    - Якщо говорити про формальності, то я не є співробітником 5 каналу. Я співпрацюю з «Українською медійною групою», яка й укладала контракт з 5-м на виробництво програми. Наразі я можу говорити тільки про те, що я знаю офіційно, а офіційно нам повідомлено, що у зв'язку з тим, що спливає термін контракту, у нас 18 березня був останній ефір програми, а 31-го - останній робочий день. Зрозумійте, я не є суб'єктом переговорів з каналом, тому про їх перебіг мені нічого не відомо.



    Ми вже попрощалися з тією командою, яка видавала програму в ефір. Наша редакторська група поки що ще перебуває на роботі. Наразі ніяких офіційних пропозицій щодо продовження співпраці нам зроблено не було. Про підписання якихось нових угод не йдеться. Я бачила оптимістичні коментарі акціонерів і дуже сподіваюся, що вони про щось домовляться, і що власне найголовніше для мене - ці домовленості будуть спрямовані на розвиток проекту.



    - Що ви маєте на увазі під «розвитком проекту»?

    - Мені дуже б хотілося, щоб проект не просто залишався, а розвивався. Ви ж розумієте, в телебаченні якщо ти ніяк не розвиваєшся, то відразу програєш, це гірше, ніж зупинка. Я дуже сподіваюся, що домовленості будуть враховувати необхідність розвитку проекту.



    - Скільки ви налаштовані чекати пролонгації договору?

    - Є абсолютно об'єктивні межі, які нам були встановлені офіційним повідомленням: тобто 31 березня люди закінчують роботу. З колегами з «Української медійної групи» мене пов'язує багато років співпраці й на телеканалі «1+1», і на 5-му. Повірте, я дуже поважаю нашого акціонера, який один з небагатьох в українському медійному просторі ставиться до телевізійного бізнесу насамперед як до телевізійного. Єдине, що його цікавить - це якісна програма. Очевидно, що пропозиція «Української медійної групи» - поза усіма іншими варіантами і, ясна річ, що її я буду розглядати в першу чергу. Тут без коментарів. Коли? Тут дуже важко визначитися по термінах, бо це бізнес, переговори. Мені тільки дуже шкода, що 31-го можуть втратити роботу мої колеги.



    - Великий у вас колектив?

    - Ні, не великий. Вся редакційна група разом з лінійним продюсером і кастинг-редактором складає шестеро осіб. Ми реально дуже малими силами робимо проект. Програма насправді виходила на межі зусиль, але це не впливало на якість проекту. Тобто, якщо треба було задіяти 5 камер, то це робилося. Але 5 камер - це також гроші. Важко переказати всі нюанси, але, повірте, що програма насправді вироблялася в максимально економному режимі.



    Минулий рік був дуже складний. Та, незважаючи на складні фінансові обставини і президентські вибори, у нас була можливість спокійно працювати і створювати програму. Нічого, крім подяки, я сказати не можу.



    Та все ж дуже шкода, що багато речей не вдалося реалізувати. Але тут ніхто не винен, тут об'єктивні обставини. Сам факт, що цей проект відбувся, для мене особисто дуже важлива річ. Особливо в тих умовах, в яких він запускався, коли для всіх було не зрозумілим, яких меж сягне криза. Багато каналів були просто в розпачі, коли абсолютно все виробництво зупинялося. Якщо ви пам'ятаєте, про розвиток чи створення власних проектів взагалі не йшлося. Це просто не було приводом до обговорень. І те, що в цих умовах 5 канал і «Українська медійна група» домовилися про наш проект - це вчинок. Хочу додати, що 5 канал, запустивши нас, жоден власний проект не скоротив. Це для мене стало фактором того, що цю пропозицію треба приймати. Я розумію, що для них це було важко. Так само складно було й УМГ, на якій лежав весь процес виробництва проекту. І хоча проект зупинено, і люди будуть звільнені, але це не зменшує моєї вдячності.



    - Чи надходили вам пропозиції від інших телеканалів?

    - Як не дивно, вже деякі пропозиції почали надходити. Але про це ще зарано говорити. Можу сказати, що я особисто на контакт не виходила, бо ще не готова до цього. Мені насправді потрібен невеличкий тайм-аут хоча б на тиждень-два. А потім, звичайно, буду розглядати пропозиції.



    Ви ж бачите, що зараз ситуація в медійному просторі дуже швидко змінюється. Чесно скажу, мені б хотілося, аби моя робота була більш корисною, осмисленою. На мій погляд, немає сенсу просто ганятися за політичною актуалкою. Ми працювали над цим, від початку від цього відійшли. Але чим більше ми працювали, то виникало відчуття, що це втрачає сенс. Ми не мали можливості реально глибоко розкривати якусь тему, готувати бекграунд та відеоматеріали



    - Чому?

    - Фізично не мали часу. Крім того, ми просто не маємо можливості запрошувати людей з усієї України, просто тому, що цим людям важко приїхати. Якщо, наприклад, нам пощастило бачити в нашій студії Мирослава Мариновича, то тільки тому, що ми його багато разів запрошували і просто домовилися, що як він раптом буде в Києві, то обіцяє до нас прийти. Але, з іншого боку, погодьтеся, це ненормально, якщо ми просто хочемо бачити Мариновича. Тобто є певні нюанси, які б мені хотілося відкоригувати в своїй подальшій телевізійній роботі, в її змісті. Це поки що загальні міркування, очевидно, ще будуть конкретні розмови, переговори і конкретні завдання.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.