Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    MTV Україна представляє міжнародний телемарафон «Надія для Гаїті» (Hope For Haiti)


    22 января 2010 | Музыка и шоу-бизнес / На телеэкране / Интернет / На украинском языке / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    MTV Україна представляє міжнародний телемарафон «Надія для Гаїті» (Hope For Haiti)У відповідь на масштабний землетрус, що відбувся на Гаїті, MTV Networks виступив організатором міжнародного телемарафону «Надія для Гаїті», який підтримають найбільші телеканали світу ABC, CBS, NBC, FOX, CNN, BET, The CW, HBO, MTV, VH1 та CMT та Інтернет портали YouTube, Hulu, MySpace, Fancast, AOL, MSN.com, Yahoo, Bing.com, BET.com, CNN.com, MTV.com, VH1.com та Rhapsody. Телемарафон «Надія для Гаїті» транслюватиметься на всіх телеканалах MTV Networks International, CNN International та National Geographic. Всі пожертви, що прийматимуться під час шоу та по його завершенню, буде направлено до благодійних організацій, які координують процес збору коштів для Гаїті. Дві з половиною години ексклюзивного прямого включення можна буде переглянути на телеканалі MTV Україна в п’ятницю, 22 січня, о 03:00.*

    Телеканал MTV Україна транслює телемарафон, розділяючи нещастя, що спіткало Гаїті, та закликає своїх глядачів підтримати благодійну акцію, спрямовану на допомогу постраждалим від наслідків масштабного землетрусу. Під час прямої трансляції та по її закінченню всі небайдужі матимуть можливість перерахувати кошти звернувшись на офіційні сторінки телемарафону: www.hope.mtv.com та www.hopeforhaitinow.org.

    Ініціаторами та ведучими шоу виступили актор Джордж Клуні (George Clooney) з Лос-Анджелесу, музикант Вікліф Джин (Wyclef Jean) з Нью-Йорку та представник CNN Андерсен Купер (Anderson Cooper) з Гаїті. Телемарафон транслюватиметься з Нью-Йорку, Лос-Анджелесу та демонструватиме музичні виступи, інтерв’ю зі світовими знаменитостями і репортажі CNN.

    Серед знаменитостей, що виступлять у рамках телемарафону: Брюс Спрінгстін (Bruce Springsteen), Дженіфер Хадсон (Jennifer Hudson), Мері Джі Блайдж (Mary J. Blige), Шакіра (Shakira) та Стінг (Sting) з Нью-Йорку; Алісія Кейс (Alicia Keys), Крістіна Агілера (Christina Aguilera), Дейв Метьюз (Dave Matthews), Джон Легенд (John Legend), Джастін Тімберлейк (Justin Timberlake), Стів Вандер (Stevie Wonder), Тейлор Свіфт (Taylor Swift) з Лос-Анджелису; «Колдплей» (Coldplay), «Боно» (Bono), «Джей-Зі» (Jay-Z) та Ріанна (Rihanna) з Лондону. Продюсери телемарафону: Джоел Геллен (Joel Gallen) зі сторони Tenth Planet Productions та Джордж Клуні (George Clooney) зі сторони MTV Networks.

    Всі пожертви, що прийматимуться під час шоу та по його завершенню, буде направлено до семи благодійних організацій, які наразі координують процес збору коштів для Гаїті: Oxfam America, Partners in Health, the Red Cross, UNICEF, Yele Haiti Foundation (www.yele.org), Clinton Bush Haiti Fund та United Nations World Food Programme Офіційні соціальні медіа партнери: Facebook та MySpace.

    * Повтор телемарафону «Надія для Гаїті» відбудеться у суботу, 23 січня, о 21:00 та неділю, 24 січня, о 10:15.


    При використанні матеріалів посилання на телеканал «MTV Україна» є обов’язковим.


    «MTV Україна» – українська версія найпопулярнішого у світі музичного-розважального телеканалу. Комерційна аудиторія - «14-32». Перший та єдиний міжнародний телеканал в Україні. Входить до всесвітньої телевізійної мережі MTV Networks, що належить медіа корпорації Viacom, та медіа групи «Інтер» («Інтер», НТН, К1, К2, «Ентер», «Ентер-фільм», «Мегаспорт», «MTV Україна» - найбільшої телевізійної групи по загальноукраїнській аудиторії*. Медіа група «Інтер» - телебачення для всієї родини. Генеральний директор «MTV Україна» - Костянтин Стрюков. www.mtv.ua (*Аудиторія 18+, вся Україна).

    U.A. Inter Media Group Limited заснована у 2005 році. Група володіє 61% акцій «Української незалежної ТВ-корпорації» (телеканал «Інтер»), 90% акцій «Кіно-ТВ» (телеканал «Ентер-фільм»), 90% «Музика-ТВ» («Ентер»), телеканалами К1, К2, «Мегаспорт», НТН, «MTV Україна» та іншими медіа активами. Директор компанії U.A. Inter Media Group Limited – Олена Хорошковська. Керівник медіа групи – Сергій Созановський. Медіа група є членом Європейської бізнес асоціації, а також Американської Торгівельної Палати в Україні. www.uaimg.com

    Источник: Прес-служба телеканала «MTV Україна»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.