Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Роббі Вільямс та Jay-Z виступлять на церемонії MTV Europe Music Awards 2009


    19 октября 2009 | Музыка и шоу-бизнес / На телеэкране / Пресс-релизы / Европа / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    Бар Рафаелі, Батіста, Боріс Бекер, Броуді Дженнер та Jonas Brothers нагороджуватимуть переможців EMA, Джосс Стоун вестиме шоу з червоної доріжки

    Титан реп-музики Jay-Z та маестро поп-мотивів Роббі Вільямс поповнили ряди важкої артилерії артистів, що виступлять на цьогорічній церемонії MTV Europe Music Awards. Окрім цього, до списку знаменитостей, які урочисто вийдуть на сцену арени 02 World та вручать переможцям нагороди, долучились модель та актриса Бар Рафаелі, суперзірка світового реслінгу Батіста, олімпійський чемпіон з тенісу Боріс Бекер, зірка серіалів MTV The Hills та Bromance Броуді Дженнер та американський поп-гурт Jonas Brothers. Британська співачка та композитор Джосс Стоун виступить у ролі ведучої шоу з червоної доріжки 2009 EMA: Red Carpet Show, яке можна буде побачити 5 листопада на сторінці www.mtvema.com. Саме Джосс братиме інтерв’ю у зірок, тоді як вони прибуватимуть на церемонію.

    Отже, Роббі Вільямс, Бар Рафаелі, Батіста, Боріс Бекер, Броуді Дженнер, Джосс Стоун та Jonas Brothers приєднаються до Кеті Перрі, Foo Fighters, Green Day, Леони Льюїс, Шакіри та Tokio Hotel, які ще раніше оголосили про свою участь у церемонії. Нагадаємо, що лідерами цьогорічних номінацій MTV Europe Music Awards 2009 стали Lady GaGa та Kings of Leon, яких відзначили у п’яти категоріях. За ними розташувалась Бейонсе, з чотирма номінаціями.

    Роббі Вільямс та Jay-Z виступлять на церемонії MTV Europe Music Awards 2009


    Шоумен Роббі Вільямс продав більше альбомів, ніж будь-який інший музикант Британії. Його сольна кар’єра розпочалася з релізу Life Thru A Lens, який двічі ставав платиновим. Альбоми I’ve Been Expecting You, Sing When Your Winning здобули неймовірний успіх, глядачі всього світу пам’ятають виступ Роббі з Кайлі Міноуг на церемонії MTV EMA 2000 року, та низку рекордних концертів у Knebworth. Після трирічного мовчання світ нарешті знову шаленіє від нових хітів музиканта: Reality Killed The Video Star та The Buggles’ Video Killed The Radio Star. Трек Bodies невпинно посідає перші сходинки хіт-парадів по всій Європі та приніс Роббі номінацію «Найкращий виконавець» MTV EMA 2009.

    Хіп-хоп імпресаріо та бізнесмен Jay-Z змінив музику докорінно. Йому вдалося продати 40 мільйонів платівок по всьому світу. Останній сингл записаний разом з Ріханною та Каньє Вест, що входить до альбому Blueprint 3, має назву Run This Town вперше з’явився на MTV у серпні цього року. Альбом Blueprint 3 – остання частина трилогії Blueprint здобув схвальні відгуки критиків по всьому світу. Альбом став 11-м у списку музиканта, що посів першу сходинки хіт-параду Billboard 100. Цього року Jay-Z потрапив до номінації «Найкращий виконавець» та «Найкращий урбаністичний виконавець».

    Віце-президент та Виконавчий продюсер MTV Networks International Брюс Гілмер зауважує: «Якщо до церемонії EMA приєднались Jay-Z та Роббі Вільямс, вона гарантовано стане незабутньою – вибуховою ніччю живої музики за участі найпопулярніших представників шоу-бізнесу».

    Церемонія MTV Europe Music Awards – одна з найпрестижніших подій живої музики у світі. У 2008 році більше 4 мільйонів унікальних відвідувачів завітали на портал www.mtvema.com та близько 100 мільйонів віддали свій голос за того чи іншого номінанта в режимі онлайн. Генеральні спонсори цьогорічної церемонії MTV Europe Music Awards: Sony Ericsson, MTV Games / Harmonix’s The Beatles™: Rock Band™ та Dell.

    Грандіозне шоу з берлінської арени 02 World транслюватиме наживо, 5 листопада, телеканал MTV Україна.

    Дізнавайтеся більше та голосуйте за наших на ema.mtv.ua

    Підтримаєте Green Grey на шляху до перемоги у номінації Best European Act!

    Фото надано прес-службою телеканалу MTV Україна, www.mtv.ua


    Про телеканал MTV Україна:

    «MTV Україна» - розважальний молодіжний канал. В українському ефірі з 24 серпня 2007 року. Входить до всесвітньої телевізійної мережі MTV Networks, що належить медіа-корпорації Viacom. MTV Networks International володіє мультимедійними брендами MTV: Music Television, VH1, Nickelodeon, TMF (The Music Factory), VIVA, Flux, Paramount Comedy та Game One. Програмне наповнення MTV Україна – міжнародні MTV-шоу, дубльовані українською мовою, локалізовані MTV-формати і програми власного виробництва. На сьогодні MTV Україна має 50% покриття піплметричної панелі України. Генеральний директор – Костянтин Стрюков.

    www.mtv.ua

    Источник: Пресс-служба MTV Украина
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.