Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У столиці відкрилась XIІІ Київська міжнародна книжкова виставка


    21 апреля 2017 | Наука и технологии / Пресс-релизы | Добавил: Quadro
    У столичному Українському домі відкрилась XIІІ Київська міжнародна книжкова виставка, у якій беруть участь понад 50 вітчизняних видавництв.

    Чотири дні поспіль відвідувачі будуть знайомитися з кращими зразками видавничої продукції вітчизняних та зарубіжних видавництв. На виставці широко представлено художню, наукову, навчальну, історичну, краєзнавчу, музичну та дитячу літературу. Книги державних видавництв «Мистецтво» та «Либідь», а також видавництва «Кліо» під час виставки можна придбати за акційною ціною.

    У «Літературному салоні» традиційно відбуватимуться зустрічі як з відомими та популярними письменниками сучасності, так і з молодими талановитими літераторами-початківцями, також пройдуть численні презентації книжкових новинок.

    Зокрема, у перший день роботи виставки всеукраїнське державне видавництво «Карпати» презентувало збірку архівних документів «Посилення політичних репресій проти мешканців Закарпаття на завершальному етапі його радянізації. 1947-1953 рр.» та книгу «Августин Волошин: два ювілеї». Видавництво «Українська актуальна книга» представило відвідувачам виставки свої новинки – «Велесову книгу для юнацтва» С. Піддубного, книгу спогадів Семена Левченка про боротьбу в 1918-1920 рр. з московськими загарбниками «За волю, за державу!»

    Під час виставки кожен бажаючий зможе взяти участь у благодійній акції із створення великої бібліотеки для дітей українського Донбасу «Подаруй радість дитині – поділися книжкою».

    Виставка триватиме до 23 квітня.

    Источник: Прес-служба "Держкомтелерадіо"
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.