Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ТРК "Люкс" відмовилася від УКХ-частоти в Києві, змінила засновників і програмну концепцію


    4 июня 2009 | Радиовещание / Украина / На украинском языке | Добавил: Борис Скуратовский

    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 3 червня внесла зміни до низки ліцензій ТРК "Люкс" (радіо "Люкс ФМ" і канал "24") у зв'язку зі зміною власників і програмної концепції.
    Зокрема, у програмній концепції радіостанції "Люкс ФМ" відбувся поділ музично-розважальних програм на музичну підбірку і розважальні програми. "Ми приводимо програмну концепцію у відповідність до рекомендацій Національної ради", - пояснив на засіданні генеральний директор компанії Роман Андрейко. Що ж до зміни власників, зафіксованої Нацрадою 3 червня в радіоліцензіях і супутниковій ліцензії, а 20 травня - в телевізійних ефірних ліцензіях ТРК "Люкс", пан Андрейко сказав "Телекритиці", що йдеться про реструктуризацію: зі складу засновників вийшла одна фізична особа, яка володіла незначним пакетом акцій.
    Водночас ТРК "Люкс" відмовилася від УКХ-частоти 69,68 МГц у Києві та області (20 годин мовлення на добу) (у Києві для мовлення "Люкс ФМ" у компанії залишається FM-частота 103,1 МГц). "Були технічні проблеми з обслуговуванням цієї частоти. Крім цього, ми вирішили, що зараз комерційно недоцільно використовувати її, оскільки вона не впливає на рейтинг", - пояснив Роман Андрейко. "Ви усвідомлюєте, що порушуєте конституційне право навіть одного громадянина?", - поцікавився Віктор Понеділко, на що пан Андрейко відповів, що у разі надходження скарг від слухачів компанія готова переглянути позицію, але наразі він погоджується з тим, щоб цю частоту виставили на конкурс. При цьому, компанія не відмовилася від УКХ-частоти 67,82 МГц у Льовові, маючи там також FM-частоту 104,7 МГц.
    Крім програмної концепції і власників, у телерадіокомпанії змінилося розташування передавачів в Івано-Франківську, Тернополі, Черкасах, Луцьку, Хмельницькому, Севастополі, Полтаві та Кіровограді, однак це не вплинуло на географічне покриття радіостанції.
    За всі зміни до ліцензій ТРК "Люкс" має сплатити мінімальний ліцензійний збір. Єдину значну суму - за збільшення потужності передавача зі 100 Вт до 1 кВт у селищі Ханжонковому Донецької області - компанія сплатить понад 350 тисяч гривень.



    Источник: "Телекритика"
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.