Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нові радіошоу в ефірі радіо "DJ FM"


    29 мая 2009 | Радиовещание / Украина / На украинском языке | Добавил: Борис Скуратовский
    Прем'єра в ефірі столичного радіо "DJ FM" (96.8МГц, а також Інтернет-мовлення 64k. та Інтернет-мовлення 128k.)! Відтепер щосереди о 19-ій годині на слухачів станції чекає двогодинне "Куку-Шоу". Двоє ведучих - Кувалдін та Куба, а також супер-гість, знайомитимуть слухачів з новими танцювальними релізами і класикою танцювальної сцени, обговорюватимуть останні клубні новини в Україні і світі, а також влаштовуватимуть конкурси з призами. Усе це - щосереди в новій програмі "Куку-Шоу" на радіо "DJ FM". А сьогодні, 29-го травня, на на "DJ FM" уперше з'явиться мікс-шоу від легенд танцювальної культури Dabruck & Klein. Парочка почала видавати свої перші релізи в 2007-му році. А після того, як їхні роботи викликали чималий попит, прийшло рішення заснувати власний імпринт WePlay. В рамках останнього вони уже встигли попрацювати з такими музикантами, як Axwell, Dirty South, TV-Rock, Norman Doray і Bob Sinclar, але головні успіхи ще попереду. "Іt's about music" - головний девіз Dabruck & Klein протягом останніх 10 років. Отже, радіошоу від Dabruck & Klein виходить щотижня по п'ятницях о 23-ій годині на радіо "DJ FM". Крім цього, вже цієї суботи, тобто завтра, в ефірі радіо "DJ FM" відбудеться прем'єра радіошоу від творців легендарного фестивалю Crimefields, в якому ви почуєте мікси учасників фестивалю Crimefields Ukraine, що відбудеться 23-го серпня в Києві. 30-го травня ви почуєте мікс учасника Crimefields Ukraine - Оrjаn Nilsen. Старт Crimefields radioshow - у суботу о 20-ій годиі на хвилях радіо "DJ FM".

    Источник: Світ Радіо | ProRadio.Org.Ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.