Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    "Молоде радіо" дало старт конкурсу рецензій на диск найкращої молодої музики - "8:Хвиля молодої музики".


    26 мая 2009 | Радиовещание / Украина / На украинском языке | Добавил: Борис Скуратовский
    22-го травня столична онлайн-радіостанція Хвиля української музики "Молоде радіо" (32k. та 128k.) дала старт конкурсу рецензій на диск найкращої молодої музики - "8:Хвиля молодої музики". Від часу презентації диску, що відбулася 14-го квітня, пройшло вже достатньо часу, аби диск прослухати й скласти про нього власну думку. Про це свідчить, зокрема, й кількість переглядів сторінки онлайн-релізу на офіційному Web-сайті "Молодого радіо" - понад 1100 за перший місяць. Тож саме час поділитися вашими враженнями. Сподобався, чи ні? Які пісні чи гурти стали для вас відкриттям? А оскільки будь-яка творчість потребує приємних стимулів, "Молоде радіо" й оголосило конкурс. Як і кожен порядний конкурс - з призами для перможців :-). Конкурс від "Молодого радіо" - не простий, а блоґерський. Його умови: пишете пост про диск у своєму блозі (окремому блозі, ЖЖ на іншому Web-сайті тощо), вішаєте лінк у коментарях на офіційному Web-сайті "Молодого радіо" чи надсилаєте на пошту ( molode@gmail.com ) - і ви вже є учасниками конкурсу! Ваша рецензія може бути схвальною чи "розгромною", серйозною чи стьобною. Головне - цікавою. І, звісно, бажано перед тим пісні з диску послухати ;-). Переможець (можливо, кілька) отримає цікаві призи від друзів "Молодого радіо". Зокрема, щось цікаве подарує від себе гурт "Гайдамаки". А ще буде спеціальний літній приз від "Молодого радіо". Станція гарантує: такого ви ще в жодному конкурcі не отримували ;-). Конкурс рецензій триватиме близько 2-х місяців. Його підсумки урочисто підбиватимемо на одному з популярних музичних фестивалів. Тим, хто ще досі не знайомий з релізом від "Молодого радіо", варто завтатати за посиланням http://molode.com.ua/?q=node/1256

    Источник: Світ Радіо | ProRadio.Org.Ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.