Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Радіо Україна на Німецькій Хвилі


    27 мая 2009 | Радиовещание / Украина / На украинском языке | Добавил: Борис Скуратовский
    Відома радіостанці Німецька Хвиля запускає нову низку програм під назвою Радіо Україна. Передачі звучатимуть як на ефірних хвилях, так і на відповідній іменці. Програми становитимуть собою серію статей, звукових даних та світлин, в яких мова йтиме про, за визначенням авторів передачі, "україносвідому музику" та її творців.

    Назва "Радіо Україна" перегукується з однойменною збіркою, видану у 2007 році під наглядом головного українського Вія – Дмитра Доброго-Вечора та незалежного впровадника Сергія «Літтла» Литвинюка. Таке співпадіння не випадкове: до появи цих програм згадані постаті теж доклалися.

    В передачах відбудуться зустрічі з піснярами, які взяли участь у першому випуску згаданої збірки: гуртами Кому Вниз, Перкалаба, Вій, Пропала Грамота, Оркестр Янки Козир, Самі Свої, Рутенія, бардом Едуардом Драчем, та іншими. Також слухачі матимуть можливість ознайомитись з учасниками другої збірки Радіо Україна ще до її виходу: випуск диску очікується наприкінці нинішнього року. Ними, зокрема, будуть Мертвий Півень, Фата Моргана, Сестри Тельнюк, та когорта молодих музикантів.

    В програмі отримають слово й ті, хто працюють над просуванням наших незалежних гуртів та української культури взагалі: Богдан Логвиненко (сторінка Sumno), ветеран вітчизняного музичного новинарства, оглядач та автор книжок про український рок Олександр Євтушенко, затійник рок-забави Тарас Бульба – Микола Арсенюк та один із найвідоміших дописувачів в українські віртуальні щоденники (блоґи) на прізвисько Паразитакусок.

    Источник: ФДР
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.