Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада висловилась щодо «Радіо Алла»


    18 апреля 2009 | Радиовещание / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    „В ухваленні рішення щодо „Радіо Алла” головним для Національної ради було дотримання чинного законодавства”, – заявив перший заступник голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Андрій Мирошніченко. Таку інформацію

    За його словами, „у ситуації, коли телерадіоорганізація хоче змінити логотип, Національна рада зважає лише на один аспект: чи немає тут порушення прав на такий логотип на території України. Якщо такого порушення не існує, немає жодних підстав відмовити тій чи іншій телерадіоорганізації. Головне, щоб ця телерадіокомпанія, змінюючи концепцію, дотримувалася законодавчих норм. Нині для загальнонаціональних телерадіоорганізацій є обмеження щодо вживання мови в програмах і передачах – не менше 75% мовлення державною мовою. Саме така норма закладена в ліцензії „Радіо Алла”.

    „На сьогодні існують такі норми щодо мови програм і передач, –зауважив Андрій Мирошніченко, – мені приємно, що є розуміння і всі без винятку повинні дотримуватися закону. Отже, перед Національною радою зараз стоїть лише одне завдання: проконтролювати „Радіо Аллу” щодо дотримання законодавчої норми, і ми це зробимо”.

    Нагадаємо , що Андрія Мирошніченка призначено на посаду першого заступника голови Національної ради 14 квітня замість Ігоря Куруса, який оголосив про своє звільнення після оголошення про відставку голови Нацради Віталія Шевченко.

    Деякі ЗМІ пов"язували відставку пана Шевченка із суперечками в Нацраді довкола переоформлення ліцензії "Radio One" на "Радіо Алла ", але він заперечив такі чутки.

    Источник: МедіаБізнес
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.