Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Буковинці вимагають поновити радіоканал "Культура"


    17 февраля 2009 | Радиовещание / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Віталій Мельничук, голова Чернівецької обласної організації ВО «Свобода»,у своєму зверненні до керівників держави та області, президента НТКУ Василя Ілащука вимагає поновити на території Чернівецької області радіоканал «Культура».

    За його словами, за 15 днів з часу призупинення трансляції радіоканалу до "свободівців" звернулося багато слухачів з проханням допомогти відновити його трансляцію на Буковині.

    «Люди наголошують, і ми повністю погоджуємося з тим, що інформаційний простір в Україні все більше набирає ознак неукраїнського, позаморального та вороже налаштованого до всього українського середовища», – зазначив Віталій Мельничук.

    «Вимагаємо невідкладно поновити на території Буковини в повному обсязі трансляцію радіоканалу «Культура» та всебічно сприяти якнайширшому поширенню українського чинника в інформаційному просторі України. Вважаємо за потрібне відсторонити від роботи тих, хто допустив подібне призупинення трансляцій каналу «Культура» та провести службове розслідування. За результатами перевірки винних притягнути до відповідальності», - йдеться у зверненні керівника облорганізації ВО «Свобода» до президента, прем’єр-міністра України, керівників області та президента НТКУ Василя Ілащука.

    Источник: ІМІ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.