Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Ларрі Кінг повертається на радіо


    10 ноября 2013 | Радиовещание / На украинском языке / Америка | Добавил: Olga Kravtsova
    Відомий тележурналіст Ларррі Кінг розпочинає співпрацю з медіагрупою Cumulus, повідомляє Associated Press. Роботу на радіо він залишив 60 років тому.

    Починаючи з 11-го листопада, коли в США відзначають День ветеранів, ведучий повертається в ефір. Він зачитуватиме хвилинні випуски новин. Транслюватимуться вони в ефірі 50-ти раіостанцій Cumulus. Подкасти з додатковими аудіоматеріалами викладатимуться на сайті Ларрі Кінга.

    Ларрі Кінг став знаменитим завдяки вечірньому ток-шоу Larry King Live, що виходило на CNN з 1985 по 2010 роки. Ток-шоу потрапило до Книги рекордів Гіннесса як найтриваліше з незмінним ведучим, а Ларрі Кінг неодноразово отримував телевізійні нагороди.

    За свою кар'єру Ларрі Кінг провів 60 тис. інтерв'ю. Останній випуск Larry King Live вийшов 16 грудня 2010 року. Остаточно журналіст залишив CNN цього року (у 2011 році він був ведучим чотирьох спецпроектів на каналі).

    Наприкінці листопада 2011 року Ларрі Кінг приїздив до Києва в якості консультанта канадської компанії Black Iron, що розпочала проект з виробництва залізорудних відкатишів в Україні та оформлювала дозвіл на будівництво нового підприємства. У Києві він узяв інтерв'ю в прем'єр-міністра Миколи Азарова, яке згодом показав Перший національний.

    Як писала «Телекритика», нині Ларі Кінг веде нове ток-шоу на інтернет-каналі Ora.tv, аналогічне його авторському проекту на CNN.

    19 листопада легенді американського телебачення виповниться 80.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.