Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Радіо Ера» приєдналося до дослідження радіослухання GfK


    31 января 2013 | Радиовещание / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Дослідження радіослухання, що проводить компанія GfK на замовлення галузевого об'єднання «Радіокомітет», поповнилось новим користувачем. З лютого у даних дослідження буде відображено показники всеукраїнської мережі «Радіо Ера ФМ». Про це повідомляє прес-служба «Радіокомітету».



    Таким чином, загальнонаціональними радіомережами, чиї показники не відображаються в рейтингах GfK, залишилася Національна радіокомпанія України і «Стильне радіо - Перець ФМ».



    «"Радіо Ера ФМ" у 2013 році прийняло рішення приєднатись до дослідження компанії GfK, тому що після приєднання останнього гравця на радіоринку (Business Radio Group - ТК) у дослідженні присутні всі FM-радіостанції. Тим самим відсутність у дослідженні GfK "Радіо Ера ФМ" ускладнювало роботу багатьох рекламних агенцій», - пояснила Ольга Максименко, генеральний директор «ПроАктив Медіа Консалтинг», що є ексклюзивним продавцем реклами на «Радіо Ера ФМ».



    «Радіо Ера» - єдина українська мережева радіостанція, що працює у форматі News/Talk. Покриття мережі - 44 міста мовлення. «Радіо Ера» розраховує, що займатиме належне місце в дослідженні компанії GfK, що дозволить покращити ефір та збільшити продажі.



    Нагадаємо, що в грудні 2012 року учасником дослідження GfK стала Business Radio Group («Шансон», «Шарманка», «Ренесанс», «Бізнес-радіо», DJ FM). Її радіостанції вимірювались, однак їхні дані не відображались у результатах дослідження. Вперше показники радіостанцій групи були оприлюднені в січні 2013 року - у четвертій хвилі дослідження за жовтень - грудень 2012 року. Радіо «Шансон» увійшло до трійки лідерів як за охопленням аудиторії, так і за рейтингом.



    «До прогресивного дослідження приєднуються прогресивні гравці ринка. "Радіо Ера ФМ" - один з них», - прокоментував приєднання до дослідження нового гравця Ігор Чернишов, голова правління радіогрупи «ТАВР Медіа», що є одним зі співзасновників «Радіокомітету».



    «Залучення до дослідження "Радіо Ера ФМ" - логічний крок. Ми задоволені, що відтепер суб'єкти, що задіяні на ринку радіореклами, будуть бачити більш чітку, більш деталізовану та практично максимально наповнену картинку по рейтингам та охопленням радіостанцій», - відзначив керівник Центру маркетингових досліджень Незалежної асоціації мовників Віталій Гордузенко.



    Дослідження Radio Research проводиться на замовлення «Радіокомітету» з початку 2012 року за методикою DAR CATI (комп'ютеризоване телефонне опитування слухання за вчорашній день) серед населення віком 12-65 років у 90 містах із населенням понад 50 тис. осіб. Вибірка становить 47280 респондентів та репрезентує за регіонами, розміром населеного пункту, віком і статтю 16 млн українців. Вимірювання проводяться 36 тижнів на рік (за винятком святкових тижнів, коли радіослухання значно відрізняється), а щодня відбувається 190 інтерв'ю.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.