Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада скасувала попередження радіо «Мейдан» і Чернівецькій ОДРТК


    23 января 2013 | Радиовещание / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Національна рада з питань телебачення та радіомовлення скасувала санкцію «попередження» компанії ТОВ «Телевізійна компанія «АТЛАНТ-СВ» (телеканал ATR, радіо «Мейдан»), однак лише - на радіомовлення. Таке рішення 23 січня регулятор прийняв на своєму засіданні.



    За словами першого заступника голови Нацради Оксани Головатенко, яка доповідала це питання, компанія звернулась з проханням скасувати згадану санкцію, у відповідь регулятор провів позапланову перевірку.



    Щодо телемовлення, перевірка зафіксувала те, що компанія створила редакційну раду, провела мовлення у відповідність до законодавства про рекламу. Однак була виявлена невідповідність фактичного мовлення з нормами програмної концепції. Саме тому Нацрада скасувала попередження лише щодо радіомовлення, оскільки тут усі порушення були усунуті.



    За словами пані Головатенко, керівництво компанії пояснювало невідповідність мовлення до програмної концепції збоєм роботи серверу.



    «Дійсно ми зараз маємо чотири попередження, однак подали заявки на їх усунення. На жаль, на час позапланової перевірки у нас були відключення Крименерго. Тому ми не могли видати власний продукт у повному обсязі. Ми надали звіт представникові Нацради, і він засвідчив, що на сьогодні усі ці порушення були вилучені», - зазначила генеральний директор компанії Ельзара Іслямова.



    У відповідь члени Нацради порадили подавати заяву про скасування санкції повторно.



    Також Нацрада скасувала «попередження» Чернівецької ОДТРК, яка усунула усі порушення у своїй діяльності.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.