Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Мюзік радіо» стало радіо Relax


    22 января 2013 | Радиовещание / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    20 січня радіогрупа «ТАВР Медіа» запустила нову радіостанцію Relax на хвилях Music Radio («Мюзік радіо»). Директором радіомережі призначено Юлію Смірнову. Про це повідомляє прес-служба радіохолдингу.



    Раніше «Телекритика» писала про такий намір «ТАВР Медіа». Рішення про переформатування мережі Music Radio керівництво холдингу виношувало з моменту купівлі мережі на початку 2012 року і, зі слів гендиректора радіогрупи, має стратегічний характер для компанії.



    «Ми переслідували одну мету: розширення можливостей. Слухачам ми запропонували досить вишуканий, якісний та ретельно відібраний музичний продукт. Нашим клієнтам - можливість звернення до досить активної аудиторії, яка, будучи дорослою і успішною, - зберігає смак до життя, не боїться інновацій та керується принципом: "Життя триває тут і зараз"», - підкреслює генеральний директор радіогрупи «ТАВР Медіа» Ігор Чернишов.



    Радіо Relax орієнтоване на слухачів віком від 30 до 50 років. Музичним ядром станції стане мікс спокійних мелодичних композицій з 60-х, 70-х і 80-х років, доповнений сучасними варіаціями легкої музики.



    «Сьогодні ми можемо впевнено сказати, що в FM-діапазоні з'явилося місце, де легко та спокійно. Мегаполісам це вже життєво необхідно. Сьогодні виріс величезний пласт населення, який проводить достатньо багато часу в пробках, у якого достатньо стресова робота - для цих людей радіо Relax ковток свіжого повітря. Вона не змусить слухача тікати від світу, вона допоможе налаштуватись на спокій та сконцентруватись на цілях, що приведуть до успіху», - ділиться генеральний продюсер «ТАВР Медіа» Віталій Дроздов.



    На радіо Relax звучатимуть достатньо популярні і відомі пісні. Зі слів пана Дроздова, особливість радіостанції - в емоціях: легких, спокійних і добрих.



    За словами керівництва радіостанції, одним з найперших завдань є закріплення нішевих позицій та розширення покриття мережі. Наразі радіо Relax можна почути у семи містах: Київ - 101,5 FM, Кам'янець-Подільський - 107,5 FM, Сєверодонецьк - 90,6 FM, Вінниця - 105,9 FM, Ніжин - 107,5 FM, Судак - 107,6 FM, Дніпропетровськ - 88,5 FM.



    Нагадаємо, Music Radio працювало в Києві 18 років, з 2000 року мовило у форматі easy listening («легка музика»). З 2004 року радіостанція належала Радіогрупі УМХ, з 2009 - Business Radio Group, з 2012 - «ТАВР Медіа». Business Radio Group не один раз мала наміри переформатування станції та мережі, але так і не здійснила їх.



    За даними дослідження аудиторії радіо в містах «50 тис.+» компанії GfK Ukraine, Music Radio посідало останнє місце з-поміж радіомереж, які є замовниками дослідження: середньотижневе охоплення - 2,6%, рейтинг - 0,05% (третя хвиля 2012 року). Але слід відзначити, що Music Radio мало найменше покриття (8 міст) із-поміж представлених у дослідженні мереж. У Києві станція мала сильніші позиції: середньотижневе охоплення - 11,7%, рейтинг - 0,2% (п'ята хвиля 2012 року).



    Конкуренти «ТАВР Медіа» - Радіогрупа УМХ - 18 січня випустили в ефір нову радіостанцію формату «легкої музики» - Lounge FM на київській частоті радіо Next (99,4 МГц) і планують переформатувати всю мережу Next (охоплює 14 міст).

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.