Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Ера» покаже у новорічну ніч ретро-концерт, «Радіо-Ера ФМ» запросить на «Шуба-шоу»


    30 декабря 2012 | Радиовещание / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    У новорічну ніч на телеканалі «Ера» вийде в ефір концерт «Легенди 70-80-х років», на «Радіо-Ера ФМ» - святкове «Шуба-шоу». Про це повідомляє прес-служба ТРК«Ера» та «Радіо-Ера ФМ».



    У новорічну ніч з 31 грудня на 1 січня глядачі канала «Ера» побачать святковий концерт «Легенди 70-80-х років», у якому прозвучать хіти легендарних ВІА «Добры молодцы», «Верные друзья», «Карнавал», «Веселые ребята», «Самоцветы», «Лейся песня», «Акварели», «Поющие сердца», «Пламя» та багатьох інших.



    Початок концерту о 00.30, тривалість - 1 год. 30 хв.



    1 січня 2013 року в ефірі телекомпанії стартує нове ток-шоу «Дружина». Відомі жінки - Неллі Кобзон, Ірина Лещенко, Лайма Вайкуле, Лоліта Мілявська та інші - будуть вести віч-на-віч із глядачем відверту розмову про таємниці жіночого щастя, про мистецтво бути дружиною, компроміс між бажаннями та реальністю. Час виходу шоу - будні, о 7.50, тривалість - 1 год. 5 хв.



    У святкові дні телеканалі «Ера» також приготував порція гумору у програмах «Клуб гумору» та «Сміх з доставкою додому». Час виходу - щодня, з 7.00 до 8.00 та 23.00 до 00.



    У новому році телеканал «Ера» продовжить транслювати програми «Кіно в деталях з Федором Бондачруком» (з 14 січня щопонеділка, о 23.50) та Вести.ru (з 15 січня по буднях, о 6.45). У ранковому ефірі почне виходити науково-пізнавальний журнал «Хочу все знати» (з 14 січня, по буднях).



    «Радіо-Ера ФМ» 31 грудня та 1 січня запрошує своїх слухачів на святкове «Шуба-шоу». На слухачів чекатимуть цікаві історії від зоряних гостей - Григорія Чапкіса, Джамали, Наталі Валевської, Віталія Козловського, Олеся Подерв'янського, сестер Петрик, Віктора Павліка, Вадима Красноокого, Люко Дашвар та інших. Крім того, у програмі - найкращі номери від улюблених майстрів гумору, новорічні хіти та розіграш подарунків, рекорди України 2012 року, націкавіші новорічні історії від слухачів.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.