Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Черкаська ОДТРК шукає ведучих для радіо «Рось-ФМ»


    29 мая 2012 | Новости / Радиовещание | Добавил: Елена Ленова
    На радіо буде шість ведучих

    Черкаська обласна державна телерадіокомпанія «Рось» оголосила кастинг на ведучих прямого ефіру радіо «Рось-ФМ». Про це в інтерв'ю виданню «Прочерк» повідомила новий гендиректор Черкаської ОДТРК Лариса Єфремова.

    Керівника не влаштовує формат, у якому нині працює радіо. «Увечері я займатимусь зі студентами, майбутніми ведучими: займаємося дикцією, мовною технікою, вчимося робити підводки. Бо ми оголосили кастинг на ведучих прямого ефіру. Шукаємо осіб з відповідним тембром голосу, людей живого розуму», - повідомила Лариса Єфремова.

    До 1 липня «Рось-ФМ» вийде в оновленому вигляді. Це нові заставки, нове оформлення, нові перебивки і джингли. У прямому ефірі працюватимуть шестеро ведучих.

    «Це має бути професійне радіо. І все має працювати у прямому ефірі. Тож у нас буде шість ведучих: троє жінок і чоловіків. У цілому ж я будую роботу і на радіо і на телебаченні за принципом закритого циклу. Це означає, що ведучі прямого ефіру також будуть робити програмні продукти, як і журналісти», - сказала Лариса Єфремова.

    Зараз ОДТРК розпочала ремонт у редакції «Рось-ФМ», що знаходиться в будівлі Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій. У цьому ТРК допомагає молодіжне крило Партії регіонів, з яким укладено угоду про спільну роботу.

    Ларису Єфремову було призначено на посаду керівника ОДТРК «Рось» у квітні цього року. До цього вона працювала головою правління приватного акціонерного товариства «Телерадіокомпанія "Алекс"» (м. Запоріжжя), ще раніше - програмним директором всеукраїнської радіомережі «Мелодія».

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.