Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    НТКУ та «Ера» встановили світовий рекорд зі своїм музичним марафоном


    2 апреля 2012 | Радиовещание / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    2 квітня о 12:39 музичний телемарафон Національної телекомпанії України і ТРК «Ера» «Пісня об'єднує нас!» встановив світовий рекорд. Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

    Телемарафон тривав в ефірі Першого каналу й «Ери» 110 годин. Рекорд зареєстрували представники Книги рекордів Гіннеса та Національного реєстру рекордів України, які стежили за перебігом марафону. Перед встановленням рекорду виступила співачка Гайтана, яка цього року має представляти Україну на міжнародному конкурсі «Євробачення-2012».

    За інформацією прес-служби, попередній рекорд був встановлений в Італії у 2010 році. Тоді кіноконцерт Astra тривав 103 години 9 хвилин з 21 по 25 березня.

    За словами генерального директора НТКУ Єгора Бенкендорфа, телемарафон не завершився і триватиме до 19:00 2 квітня.

    «Але головне, марафон "Пісня об'єднує нас!" виправдав свою назву: на одній сцені ми об'єднали різні музичні напрямки, різні регіони України та навіть - різні національності. А завдяки трансляції на 155 країн це побачив увесь світ», - сказав він.

    Нагадаємо, український телемарафон стартував в інтернеті і в цифровій версії Першого національного 29 березня о 5:30. 31 березня о 12:30 він почав транслюватися в ефірі Першого національного та телеканалу «Ера». Зі спеціально обладнаної студії НТКУ співають зірки та молоді артисти. Очікується, що загалом участь у ньому візьмуть 2012 виконавців.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.