Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Радіо «Мелодія» припиняє існування


    19 октября 2011 | Радиовещание / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 19 жовтня переоформила ліцензію АТ «Онікс», змінивши програмну концепцію і позивний радіомережі «Мелодія» на «Перець ФМ». Регулятор задовольнив відповідну заяву компанії про внесення змін до ліцензії.



    Ідеться про ліцензію на мовлення в 21 населеному пункті в 14 областях України: Запоріжжі, Тернополі, Кіровограді, Луцьку, Чернігові, Хмельницькому, Сумах, Кривому Розі, Кам'янці-Подільському, Краматорську, Ковелі, Конотопі, Первомайську, Хусті, Чаплинці, Дубровиці, Підгайцях, Антополі, Карлівці, Косівській Поляні, Зарічному.



    В АТ «Онікс» залишилася ліцензія на мовлення в місті Старобільську. Заступник голови Нацради Лариса Мудрак повідомила «Телекритиці», що заява на переоформлення цієї ліцензії до Нацради поки не надходила.



    «Стильне радіо "Перець ФМ"», як і «Мелодія» входить до Першої української радіогрупи. Мережа до цього охоплювала 29 населених пунктів: Київ, Харків, Донецьк, Запоріжжя, Луганськ, Миколаїв, Херсон, Чернігів, Полтаву, Суми, Кіровоград, Сімферополь, Севастополь, Кривий Ріг, Білу Церкву, Маріуполь, Краматорськ, Красноармійськ, Артемівськ, Мелітополь, Апостолове, Ровеньки, Знам'янку, Первомайськ, Шостку, Керч, Карлівку, Дубровицю, Зарічне.



    Нагадаємо, що минулого року Нацрада не продовжила «Мелодії» ліцензію на мовлення в 15 містах, а саме в Києві, Харкові, Дніпропетровську, Донецьку, Одесі, Львові, Сімферополі, Луганську, Полтаві, Миколаєві, Херсоні, Запоріжжі, Мелітополі (Запорізька обл.), Волновасі (Донецька обл.) та Красноармійську (Донецька обл.). Згодом внаслідок конкурсу 12 частот «Мелодії» дісталося новій компанії «Новий обрій», яка запропонувала концепцію музично-інформаційного «Суперрадіо». У вересні 2011 року «Суперрадіо» розпочало тестове мовлення.



    Таким чином, радіомережа «Мелодія» припиняє своє існування. Співвласник Першої української радіогрупи Станіслав Карпій пояснив «Телекритиці», що компанія вважає недоцільною роботу неповноцінної мережі «Мелодії» без основних 15 міст мовлення. Тому було прийнято рішення про входження залишків «Мелодії» до мережі «Стильного радіо "Перець ФМ"».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.