Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Білий кролик», «Віхи року» та «Ера Евордс» 31 грудня на «Радіо-Ера».


    30 декабря 2010 | Радиовещание / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Білий кролик», «Віхи року» та «Ера Евордс» 31 грудня на «Радіо-Ера».31 грудня в ефірі «Радіо-Ера» з 10.00 до 19.00 триватиме новорічний марафон «В пошуках білого кролика». Найголовніші, знакові події року, осмислені крізь призму казки Льюїса Керролла «Аліса в Країні Чудес». Протягом року щодня в ефірі "Раідо-Ера" було понад пітора десятка гостей: відомі політики, економісти, політологи, митці, представники шоу-бізнесу, спортсмени. 31 грудня деякі з них стануть акторами. Ми пропонуємо Вашій увазі фрагменти знаменитої казки, записані голосами гостей «Радіо-Ера». Також щопівгодини в ефірі звучатимуть запитання новорічної вікторини, на переможців якої чекають призи.

    Крім того, в переддень Нового року в ефір вийде проект «Віхи року». Це програма про те, чим країна жила минулі дванадцять місяців. Про те, як ми ходили на вибори і чекали на чергову зарплату, про наш сміх крізь сльози і національний проект номер один….«Віхи року» - це цілий рік українського життя-буття очима кореспондентів «Радіо-Ера».

    Чи можемо ми очікувати чогось від природи після того, що з нею зробили, про те, які пам’ятки нам передали предки, і що ми залишимо нащадкам….

    «Віхи року» - це також нагадування про те, що «КРОЛІКІ – ЕТО НЕ ТОЛЬКО…» Слухайте «Віхи року» 31 грудня о 19.00.

    «Радіо–Ера» відзначає найкращих! Політики, науковці, спортсмени, артисти… В нашій студії вони розповідали про найновіше і найактуальніше, найважливіше і найцікавіше… Вони оцінювали історію і творили її власними руками та розумом. Хто із наших гостей буде удостоєний премії «Ера Евордс-2010», дізнаєтеся 31 грудня о 20-й годині на «Радіо-Ера».


    Радіо «Ера» - єдина українська мережева ФМ-станція, що працює у форматі news \ talk (інформаційно-розмовному). Почесний президент ТРК "Радіо-Ера" Ігор Лоташевський.

    Источник: Прес-служба «Радіо-Ера ФМ»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.